«Παγώνει» προσωρινά λόγω ΝΒΑ του Χένρι στον Ολυμπιακό

«Παγώνει» προσωρινά λόγω ΝΒΑ του Χένρι στον Ολυμπιακό

«Παγώνει» προσωρινά λόγω ΝΒΑ του Χένρι στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα την απάντηση του Πιέρια Χένρι ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του, διεκδικώντας μια θέση στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός ατζέντης του Χένρι προβάλλει καθημερινά και μια νέα δικαιολογία στους ήδη συμφωνηθέντες όρους με τον Ολυμπιακό αφού στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους «ερυθρόλευκους», ζήτησε να περιμένουν ώστε ο πελάτης του να εξετάσει λίγο περισσότερο την αγορά του ΝΒΑ, κάτι το οποίο προέκυψε έπειτα από τις εμφανίσεις του στο Summer League με τη φανέλα των Σέλτικς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ζήτησε άμεση απάντηση, ο ατζέντης του Χένρι εξήγησε πως λόγω διαφοράς ώρας κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό αφού ο 25άχρονος γκαρντ θα έχει αργότερα προπόνηση και στη συνέχεια αγώνα.

Έτσι ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής εξήγησε πως προχωράει τον σχεδιασμό εξετάζοντας κι άλλους παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει και προσπαθεί να πιέσει ώστε να τελειώσει το θέμα και να συνεχιστεί το χτίσιμο του ρόστερ. Από την άλλη πλευρά ο Χένρι ξέρει πως δύσκολα θα βρει εγγυημένο συμβόλαιο στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα