Περιστέρι - Πανιώνιος 74-71

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Περιστέρι - Πανιώνιος 74-71

bet365

Το Περιστέρι έπαιξε χωρίς τον καλύτερό του παίκτη, ωστόσο νίκησε με δυσκολία τον Πανιώνιο (74-71).

Το Περιστέρι λαχτάρησε, αλλά τελικά νίκησε τον Πανιώνιο με 74-71. Η απουσία του Χάροου παραλίγο να στοιχίσει στους γηπεδούχους σε ένα ματς που οι Νεοσμυρνιώτες έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και με 3/4 τρίποντα προηγήθηκαν με 7-13 (5'), ωστόσο Γκρέι και Ντάνιελ βρήκαν χώρο δράσης και με δικά τους καλάθια έβαλαν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ πριν το τέλος της περιόδου (21-18).

Η άμυνα του Πανιωνίου δεν είχε απάντηση για τον Γκρέι ο οποίο συνέχιζε να σκοράρει κατά ριπάς κάνοντας το 35-27 (16').

Οι Νεοσμυρνιώτες βελτίωσαν αρκετά την εικόνα τους και στις δύο πλευρές του παρκέ με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν σε 43-43 (25') χάρη σε καλάθια από τους Σινκλέρ και Παπαντωνίου. Καμία εκ των δύο ομάδων δε μπορούσε να ξεφύγει με ασφαλή διαφορά και όλα έδειχναν πως το αποτέλεσμα θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

 

Ο Πανιώνιος στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πιο αποφασισμένος και με τρίποντο του Μπέρι προηγήθηκε με 52-58 (33'). Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τρόπο να πετύχουν καλάθι κι έμειναν χωρίς πόντο για 3' στην τελευταία περίοδο μέχρι που σκόραρε πίσω από τα 6.75 ο Σίρκο. Το Περιστέρι με υπομονή και πρωταγωνιστή τον Βασιλόπουλο κατάφερε να μειώσει σε 61-62 (36'), ο Μπέρι όμως ήταν σε εκπληκτική κατάσταση (63-67, 38'). Οι παίκτες του Πεδουλάκη δεν τα παράτησαν και με τρίποντο του Μπέντιλ ισοφάρισαν σε 69-69 (39'). Στο τέλος ο Μπέντιλ ήταν πιο ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι νικητές είχαν 19 ασίστ αντί 12 των αντιπάλων τους κι υπέπεσαν σε 9 λάθη (15 ο Πανιώνιος).

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Στίβεν Γκρέι σε 32' είχε 19 πόντους (8/12δ., 1/5τρ.), ένα ριμπάουντ και μία ασίστ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Ντεμέτρικ Όστιν με μία μόνο προπόνηση βέβαια είχε 2 πόντους σε 16:13.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Μπεν Μπέντιλ ολοκλήρωσε με 13 πόντους και 10 πόντους ενώ σκόραρε και τους τελευταίους έξι πόντους της ομάδας του.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Με το σκορ στο 71-71 οι διαιτητές ανακάλυψαν φάουλ κατά του Πανιωνίου με τον Μπέντιλ να βάζει 1/2 (72-71). Ο Μπέρι αστόχησε ύστερα από την σκληρή άμυνα των γηπεδούχωn και ο Μπέντιλ με 2/2 έκανε το 74-71. Στο τέλος επέλεξαν να μην κάνουν φάουλ με τον Σίνκλερ να αστοχεί ανενόχλητος σε σουτ τριών πόντων.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Το Περιστέρι τις βιαστικές επιλογές του σε πολλές επιθέσεις. Ο Πανιώνιος τα 15 λάθη και τις 12/19 βολές.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 38-34, 52-51, 74-71

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα