Χαραλαμπόπουλος: «Φταίω για τον τραυματισμό, κάποιες δηλώσεις με έφεραν στο προσκήνιο»

Χαραλαμπόπουλος: «Φταίω για τον τραυματισμό, κάποιες δηλώσεις με έφεραν στο προσκήνιο»

Gazzetta team
Χαραλαμπόπουλος: «Φταίω για τον τραυματισμό, κάποιες δηλώσεις με έφεραν στο προσκήνιο»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τον τραυματισμό του και εξήγησε ότι... δεν ξέρει ούτε και εκείνος από τι ταλαιπωρείται ακριβώς, ενώ πήρε την ευθύνη για τον λάθος χειρισμό.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για την απουσία του από τα παρκέ, είπε αρχικά ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό διότι θέλω να μπω και να δείξω πράγματα. Θέλω να βοηθήσω. Η ομάδα με έχει στηρίξει πολύ, ειδικά τώρα με τον τραυματισμό μου που όλοι οι άνθρωποι με βοηθάνε...» ενώ αν παρουσιάσει η ομάδα διαφορετικό πρόσωπο με την επιστροφή του, είπε: «Θα έχουμε πιο πολλές αλλαγές, πιο πολλές λύσεις που αυτό είναι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα που έχει γίνει πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

Επιστροφή χρημάτων* στο Κάρντιφ – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στην Πρέμιερ Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο, είπε ότι «ήξερα ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πάρα πολύ καλοί. Ήξερα ότι θα βρω χρόνο στην ομάδα. Επίσης το Λαύριο έχει δείξει ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και εγώ ήθελα να βρω τον χρόνο μου και τα πατήματά μου. Ο κόουτς Σερέλης με βοήθησε πολύ σε αυτό. Άλλωστε όταν έμεινα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό δεν είχα κάποια άλλη πρόταση».

Όσο για τον τραυματισμό του; «Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ ξέρω τι τραυματισμό έχω. Έχω ταλαιπωρηθεί από πέρυσι με αυτόν τον τραυματισμό, αλλά στα αρχικά στάδια. Δεν το πρόσεξα. Λάθος δικό μου. Και τώρα βρίσκομαι εδώ. Κάθομαι, έχω υπομονή και ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Περιμένω να μου φύγει τελείως ο πόνος και να μπω να βοηθήσω την ομάδα. Πόνος στον αστράγαλο, στους συνδέσμους, ενώ έχω ταλαιπωρηθεί και από διαστρέμματα. Έπρεπε να ακούσω το σώμα μου λίγο παραπάνω».

Και σε ερώτηση για τις προσδοκίες που είχαν -και έχουν- δημιουργηθεί για εκείνον, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με βαραίνει ιδιαίτερα. Εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω. Σίγουρα υπήρχαν και κάποιες δηλώσεις στο παρελθόν που είχαν κάνει όλον αυτόν τον ντόρο και με έχουν βάλει στο προσκήνιο. Όμως κοιτάω συγκεντρωμένα τη δουλειά μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα