Το «παλεύει» η ΑΕΚ για Θίοντορ

Το «παλεύει» η ΑΕΚ για Θίοντορ

Κάτια Πετροπούλου
Το «παλεύει» η ΑΕΚ για Θίοντορ

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ακόμα ένα μεταγραφικό «μπαμ» και βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την πλευρά του Τζόρνταν Θίοντορ.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά από μήνες αναμονής, έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο (έναντι ενός καλού ποσού) και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο πρόσωπο του 29χρονου παίκτη οι άνθρωποι της ΑΕΚ βλέπουν μια αξιόπιστη κι έμπειρη λύση στα γκαρντ, μετά την αποχώρηση του Εξέιβιερ Ρατάν - Μέις.

Κι αν η περίπτωσή του δεν θεωρούταν εύκολη στην αρχή, ο χρόνος δείχνει να είναι σύμμαχος της «Βασίλισσας» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Η Μανρέσα είχε εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Αμερικανό - με διαβατήριο από την ΠΓΔΜ - ωστόσο όσο αυτός εξέταζε όλες του τις προτάσεις (περίμενε κι ομάδες από Euroleague) εκείνη έκλεισε τον Κόρι Φίσερ.

Από την άλλη, τούρκικα δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Γαλατάσαραϊ (η αρραβωνιαστικιά του και παίκτρια Τούγκμπα Τάσκι είναι από την Τουρκία), ωστόσο η «τσιμ μπομ» δεν μπορεί να κάνει ακόμα μεταγραφές, μετά από σχετική απαγόρευση της FIBA, λόγω οφειλών (279.000 ευρώ) στον Τίμπορ Πλάις.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παλεύουν πολύ για την περίπτωσή του, ενώ ελπίζουν και στην βοήθεια του... Ντελρόι Τζέιμς, με τον οποίο είναι καλοί φίλοι. Μάλιστα, όταν είχε γίνει γνωστό πως ο Τζέιμς θα επιστρέψει στην «Βασίλισσα», ο Θίοντορ έκανε σχετικό «τιτίβισμα».

Ο Λούκα Μπάνκι είχε δει εξαρχής με καλό μάτι την περίπτωσή του και οι άνθρωποι της ΚΑΕ περιμένουν την απάντησή του κι ευελπιστούν πως η διαφορά στο οικονομικό θα καμφθεί και όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα