Ντεμπούτο Κιλπάτρικ με την Κύμη!

Ντεμπούτο Κιλπάτρικ με την Κύμη!

Γιώργος Κούβαρης
Ντεμπούτο Κιλπάτρικ με την Κύμη!

bet365

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα κάνει ο Σον Κιλπάτρικ στο ματς με την Κύμη, καθώς αντικατέστησε τον Κιθ Λάνγκφορντ στην Basket League!

O Αμερικανός γκαρντ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «πρασίνων» για την αναμέτρηση με την Κύμη (14/1, 16:00) και θα τεθεί στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο γι' αυτό το ματς.

Αν και όλοι περίμεναν να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ματς της EuroLeague με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (18/1) οι «πράσινοι» έκαναν την αλλαγή στην Basket League και στη θέση του Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσαν τον Σον Κιλπάτρικ.

Έτσι ο 29χρονος παίκτης που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα θα έχει πάρει την πρώτη «γεύση» πριν ταξιδέψει στην Λιθουανία για το πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι της EuroLeague.

Αντίθετα δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Κύμη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε θεραπεία, όπως επίσης και ο Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός σκόρερ εκτός του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος με αποτέλεσμα να κάνει και εκείνος με τη σειρά του θεραπείες, πλέον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εγχώρια ματς.

Τέλος η «πράσινη» ΚΑΕ υπενθύμισε ότι «λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα