«Συναγερμός» στις 17/03 με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Gazzetta team
«Συναγερμός» στις 17/03 με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!
«Αστακός» αναμένεται να είναι η Αθήνα την Κυριακή (17/03), αφού οι «αιώνιοι» δίνουν αγώνα σε μπάσκετ (ΣΕΦ) και ποδόσφαιρο (ΟΑΚΑ).

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα γίνει την Κυριακή (17/03, 17:00) στο ΣΕΦ.

Την ίδια ημέρα, όμως, και δύο ώρες αργότερα, το «τριφύλλι» υποδέχεται τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ, για το ποδοσφαιρικό ματς.

Αυτό θα σημάνει αυτόματα «συναγερμό» στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, αν αναλογιστεί κανείς τον μεγάλο όγκο των οπαδών που θα μετακινηθεί προς το Φάληρο και προς το Μαρούσι, για τους αγώνες.

Το πιο πιθανό είναι μια από τις δύο αναμετρήσεις να αλλάξει ημερομηνία, καθώς χρειάζεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για να έχει τον έλεγχο και να αποφευχθούν οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Βέβαια, μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ των «αιωνίων», η ΚΑΕ Ολυμπιακός επεσήμανε σε ανακοίνωσή της πως «η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οποιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα