«Ανοιχτή» η υποψηφιότητα του Ψαρράκη για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

«Ανοιχτή» η υποψηφιότητα του Ψαρράκη για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

«Ανοιχτή» η υποψηφιότητα του Ψαρράκη για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

bet365

Ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, μίλησε για όσα συμβαίνουν τελευταία στο μπάσκετ, αλλά και για το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις προσεχείς εκλογές.

Ο Ψαρράκης ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Δυστυχώς, δεν μπορούσα να παραστώ στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά ενημερώθηκα για το τι έγινε. Έχει ανοίξει μια συζήτηση για το μπάσκετ που είναι πολύ σημαντική. Ο γνώμονας όλων πρέπει να είναι το καλό του μπάσκετ. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Βάζουμε λεφτά κι επενδύουμε χωρίς να περιμένουμε οικονομικό όφελος από τις ομάδες μας. Αυτό το κάνουμε, γιατί μας αρέσει και το αγαπάμε. Στόχος όλων πρέπει να είναι το καλό του μπάσκετ και θεωρώ πως προς σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε».

Όσο για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ (28/03) και την υποψηφιότητά του, δήλωσε: «Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι πιθανή η υποψηφιότητά μου. Το σκεπτικό είναι το καλό του μπάσκετ. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Είμαι εδώ, όπως και όλοι, για να βοηθήσουμε αυτό που βλέπουμε να γίνει πιο ανταγωνιστικό κι ελκυστικό και για να προσελκύσουμε περισσότερους επενδυτές και περισσότερο κόσμο. Όποιος κι αν είναι πρόεδρος, αυτό θα πρέπει να έχει σαν γνώμονα και να μην έχουμε προσωπικές ατζέντες, μιλάω για όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα