Ψαρράκης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»!

Ψαρράκης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»!
Ο ιδιοκτήτης του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης, εμφανώς εκνευρισμένος από όσα έγιναν την τελευταία αγωνιστική, τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο, για να προσβάλλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Το Λαύριο νίκησε τον Ήφαιστο Λήμνου, αλλά υποβιβάστηκε στην Α2, καθώς το Ρέθυμνο νίκησε στην έδρα του Άρη και σώθηκε, ενώ λίγο νωρίτερα παρέμεινε στην κατηγορία και η Κύμη, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν κατέβηκε στο ματς.

Αυτές οι εξελίξεις οδήγησαν τον Γιάννη Ψαρράκη σε ξέσπασμά στην κάμερα του «EΡΤSports» και τόνισε: «Πώς έπεσε κατηγορία το Λαύριο; Αγωνιστικά; Οκ, δεν κάναμε 20 νίκες κι έπεσε... Αγωνιστικά το Λαύριο δεν έπεσε. Αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε.

Δεν έχει γίνει κάτι. Δεν είχα κανένα τηλέφωνο από κανέναν. Αν θεωρούν ότι αυτό που έγινε ήταν αγωνιστική, συγχαρητήρια σε όποιον το θεωρεί.

Το μπάσκετ δεν είναι κανενός, είναι όλων των ομάδων, και των μικρών και των μεγάλων. Αν οι μεγάλοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ τους, θα το λύσουν, σεβόμενοι, όμως και τις μικρές ομάδες.

Θα κάνουμε οτιδήποτε για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με οποιοδήτε ένδικο μέσο, έτσι κι αλλιώς δεν έχω τίποτα να χάσω, πεσμένος είμαι. Καλώ όποιον έχει φιλότιμο να με ακολουθήσει. Όχι εμένα σαν Γιάννη ή σαν Λαύριο, αλλά σαν μια μικρή ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα