Λαρεντζάκης: Προς παραμονή στην ΑΕΚ, «πιέζει» για επέκταση η ομάδα

Λαρεντζάκης: Προς παραμονή στην ΑΕΚ, «πιέζει» για επέκταση η ομάδα

Λαρεντζάκης: Προς παραμονή στην ΑΕΚ, «πιέζει» για επέκταση η ομάδα

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στην ΑΕΚ, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα κάνει τις προσπάθειές της να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2020.

Νασιοναλ Μοντεβιδέο - Ιντερνασιονάλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο μεγάλος «γρίφος» της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι ήταν ο 25χρονος γκαρντ, αλλά είχε κι αυτός τη... λύση του.

Μπορεί το μέλλον του διεθνούς εκρηκτικού παίκτη στην ομάδα να έμοιαζε στον «αέρα», ωστόσο δεν φαίνεται να τίθεται πλέον θέμα αποχώρησής του και θα συνεχίσει κανονικά στα κιτρινόμαυρα την επόμενη χρονιά.

Τα σενάρια πως ο «Λάρυ» θα αποχωρούσε από την «Βασίλισσα», ειδικά αν είχε στα χέρια του κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα Euroleague, εξαλείφθηκαν και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ηλία Παπαθεοδώρου, ενισχύοντας τον ελληνικό κορμό, ο οποίος ήταν ένας από τους στόχους που είχε θέσει ο Έλληνας κόουτς.

Έτσι, ο Λαρεντζάκης θα διανύσει κανονικά τον τελευταίο χρόνο του τετραετούς συμβολαίου που υπέγραψε το 2016, ενώ την ίδια στιγμή η ΑΕΚ κάνει τις προσπάθειές της, για να το επεκτείνει.

Οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του παίκτη, ο οποίος αποτελεί κι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας, και σε όσα μπορεί να προσφέρει, ενώ πέρα από αυτό, σε περίπτωση που αποχωρήσει μελλοντικά, η ομάδα θα έχει κι ένα οικονομικό όφελος, μέσω του σχετικού buyout.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα