Έτοιμος για επιστροφή ο Σχορτσανίτης μετά από 642 μέρες!

Έτοιμος για επιστροφή ο Σχορτσανίτης μετά από 642 μέρες!

bet365

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμπεριλήφθηκε στη 12άδα του Ιωνικού Νικαίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ενώ η τελευταία συμμετοχή του στην ΕΚΟ Basket League σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2018!

Από τα 15 του ζει με έναν… προβολέα διαρκώς πάνω του. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή ενός αθλητή έχει κι αυτό το κομμάτι. Είναι μέρος της δουλειάς του. Της ζωής του. O Σοφοκλής Σχορτσανίτης αν μη τι άλλο έχει αποδείξει πως κάνει τις επιλογές του αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες.

Ένα μεγάλο παιδί τόσο δυνατό ψυχικά, όσο δείχνει μέσα στο γήπεδο. Ένας τύπος που απέκτησε νωρίς δόξα και χρήμα όμως κατάλαβε έστω και την ύστατη ώρα πως ο Σοφοκλής πρέπει να αγκαλιάσει τον Σχορτσανίτη και το αντίθετο ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League, ο πρώην πια προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Στέργιος Κουφός εξήγησε πως ο Σχορτσανίτης κάνει τη μεγαλύτερη προσπάθεια της ζωής του και σήμερα (12/10) συμπεριλήφθηκε στη 12άδα για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική!

Ο Σόφο αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως παίκτης των Τρικάλων κόντρα στο Ρέθυμνο στις 6 Ιανουαρίου 2018 και μένει να αποδειχθεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Νίκο Βετούλα στη σημερινή αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα