Καστρίτης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ηρακλή, παντού για τη νίκη»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ηρακλή, παντού για τη νίκη»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε πως ο Ηρακλής πάει για τη νίκη ανεξάρτητα με ποιον και σε ποια έδρα παίζει, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη νίκη του Ηρακλή στη συνέντευξη Τύπου

«Σε ακόμα ένα παιχνίδι τα πήγαμε καλά, είχαμε αμυντική προσήλωση και μέσα από μεγάλη προσπάθεια φτάσαμε στη νίκη. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού θα είναι και άξονας μας για την φετινή χρονιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι επιθετικοί συγκριτικά με το δεύτερο, γεγονός που έχει και μια λογική καθώς δεν είμαστε έτοιμοι για να αγωνιζόμαστε για 40 λεπτά στο ίδιο τέμπο.

Επίσης θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ρεθύμνου γιατί στάθηκε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε αρκετά, παρά την διάφορα που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του στο σημερινό παιχνίδι αλλά και στα προηγούμενα. Μακάρι σταδιακά να παίζουμε τέτοιο μπάσκετ ώστε να τους ευχαριστούμε, με το θέαμα που θα τους προσφέρουμε».

Για τις αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι: «Ο Γκάρετ είχε ένα πρόβλημα με τα φάουλ στην αρχή του παιχνιδιού και Χάνλαν ταλαιπωρήθηκε από ίωση για τρεις ημέρες και δεν μπορούσε να αποδώσει στο 100%».

Για το αν ο Ηρακλής κοιτάζει και το Κύπελλο:«Για εμάς δεν υπάρχει κύπελλο ή πρωτάθλημα, βλέπουμε μπροστά μας μόνο παιχνίδια και είμαστε ο Ηρακλή οπότε πηγαίνουμε παντού για να κερδίσουμε και μόνο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα