Φλεβαράκης: «Πολύ άδικο για την εμφάνισή μας»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Πολύ άδικο για την εμφάνισή μας»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στην κατάρρευση του ΠΑΟΚ στην τελευταία περίοδο και στο τελικό σκορ που αδικεί την ομάδα του.

Ο προπονητής του Δικεφάλου άφησε αιχμές και για τη διαιτησία λέγοντας ότι… «πολλά συνέβησαν, για 30 και κάτι λεπτά ήμασταν πολύ κοντά σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε για τα δεδομένα της εποχής. Υπάρχουν παράπονα και από άλλους παράγοντες, αλλά εγώ θέλω να μείνω στα δικά μας λάθη, στην τελευταία περίοδο και κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο όπου λόγω κούρασης και κατάστασης λειτουργήσαμε με λάθος τρόπο. Το χειρότερο δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος που παίξαμε σ’ αυτό το διάστημα. Περιορίστηκαν οι δυνάμεις μας από έναν αντίπαλο που είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις, κουράστηκαν οι παίκτες και δεν κάναμε αυτό που θέλαμε», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Συμπλήρωσε ότι… «αυτή η εικόνα αδικεί τους εαυτούς μας και την προσπάθειά μας. Καλώς ή κακώς, όταν ξεκινάς αργά πρέπει να το περιμένεις και πρέπει επίσης να βρούμε τρόπο ώστε να είμαστε πιο φρέσκοι στο τέλος των αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα