Μιλόσεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Μιλόσεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Βόσνιος σέντερ του Άρη μίλησε μετά την ήττα στη Λάρισα από την ομάδα της πόλης.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ανέφερε αναλυτικά: «Είναι μια πολύ σκληρή κατάσταση, παίξαμε πραγματικά πολύ κακή άμυνα, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε πρώτα στην άμυνα και μετά γενικότερα. Μπορούμε να πούμε δικαιολογίες και μπλα μπλα μπλα, ότι αρχίσαμε αργά την προετοιμασία και έχουμε απουσίες όπως του Μποχωρίδη που είναι πολύ σημαντικός, αλλά πρέπει να βγούμε μπροστά και να ωριμάσουμε σαν ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας όλοι».

Για το πρόβλημα της άμυνας είπε: «Είχαμε πρόβλημα με την άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε λίγο ζώνη και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό, αλλά σκόραραν πολλά εύκολα καλάθια, βρήκαν ρυθμό και όταν βρήκαν ρυθμό ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε. Επιθετικά λειτουργήσαμε καλά, με τους 78 πόντους θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, αλλά τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό».

Για την προσωπική του απόδοση είπε: «Πάντα παίζω με 200%, αλλά δεν είχα ρυθμό στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα ένιωθα λίγο καλύτερα, αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Είμαι έμπειρος σε αυτό το πρωτάθλημα, ξέρω πόσο πιέζω εγώ τον εαυτό μου, ξέρω τι σημαίνει να είσαι σε μεγάλη ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα