ΑΕΚ: Παιχνίδια και λιχουδιές για τα προσφυγόπουλα από τους οπαδούς της! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Παιχνίδια και λιχουδιές για τα προσφυγόπουλα από τους οπαδούς της! (vid)

bet365

Μια μικρή, αλλά με τεράστια σημασία, πράξη από την ΑΕΚ και τους οπαδούς της, στην αναμέτρηση με το Περιστέρι!

Την στιγμή που γινόμαστε μάρτυρες ντροπιαστικών σκηνικών στην καθημερινότητά μας, όσον αφορά την νοοτροπία και τη συμπεριφορά απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες, στο ΟΑΚΑ κυριαρχεί η αλληλεγγύη, η αγάπη, ο σεβασμός, η ανθρωπιά!

Όπως ήταν γνωστό, στο παιχνίδι με το Περιστέρι Winmasters, η ΑΕΚ θα φιλοξενούσε παιδιά από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της Ευρωπαϊκής Έκφρασης και από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών - Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί, όμως, αποφάσισαν να κάνουν την ημέρα των προσφυγόπουλων λίγο πιο όμορφη και τους επεφύλαξαν μια έκπληξη, στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ 1ης και 2ης περιόδου.

Οι οπαδοί της Original, παρέα με τα παιδιά τους, «εξοπλίστηκαν» με παιχνίδια, σοκολάτες και καραμέλες και τα μοίρασαν στα προσφυγόπουλα, τα οποία πέταξαν από τη χαρά τους!

Πόσο γεμίζουν την ψυχή και την καρδιά τέτοιες εικόνες, ειδικά το χαμόγελο ενός μικρού παιδιού, που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από κανένα πρόσωπο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα