Μαρκόπουλος: «Ο Άρης πρέπει να βρει παίκτες, έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μαρκόπουλος: «Ο Άρης πρέπει να βρει παίκτες, έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως άδειασε η περιφέρεια του Άρη, ενώ ανέφερε πως ο Άρης πρέπει να βρει πάικτες γιατί υπάρχει μεγάλο κενό στην ομάδα.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ιωνικό και ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως υπάρχει μεγάλο κενό στην ομάδα, αφού το καλοκαίρο ο αυτοκράτορας δεν μπόρεσε να πάρει τους παίκτες που ήθελε το καλοκαίρι.

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ. Οι απώλειες είναι μεγάλες για εμάς, άδειασε η περιφέρεια και η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε πολύ για να εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο. Πρέπει ο Άρης να βρει παίκτες, γιατί το κενό ήταν μεγάλο. Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μας. Σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα έπαιξε ρόλο και η διαιτησία με τα κριτήρια και τα σφυρίγματά τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε τις δυνάμεις, τα παιδιά ζητούσαν αλλαγές, για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου

Για τον τραυματισμό του Μόρις και το ενδεχόμενο αλλαγών. «Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή για παίκτες που έχουμε στην ομάδα γιατί πρέπει να τους υποστηρίξουμε όλοι. Η απώλεια του Μόρις είναι μεγάλη, χρειάζεται 15 ημέρες για να γίνει καλά κι ελπίζουμε ότι θα είναι καλά μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για α) πότε διαπίστωσε ότι η ομάδα απαιτεί αλλαγές, β) γιατί δεν προχώρησε σ’ αυτό το διάστημα σε κινήσεις που θα έπρεπε με συνέπεια τώρα να παρουσιάζεται γυμνή και απάντησε: «Δεν είναι τόσο εύκολο. Είναι θέματα που συζητούνται μέσα στη διοίκηση, πρέπει να έρθει το timing για να πάρεις και τον παίκτη και να κάνεις την κίνηση. Ξέρετε με ποιον τρόπο δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα. Με πολλά προβλήματα το καλοκαίρι, πολλοί παίκτες δεν ερχόντουσαν στον Άρη για διάφορους λόγους. Υπήρχαν τα ban στον αέρα και οι μάνατζερ δεν μας εμπιστευόταν ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτά τα πράγματα. Συνέπεια αυτού ήταν να μην πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε. Τελειώνοντας τα ban ίσως να μην ήταν η ομάδα έτσι όπως τη θέλαμε, αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι δεν έπαιξαν σήμερα δύο αθλητικοί παίκτες. Οικονομικά είναι περίπου το 30% του μπάτζετ μας, αλλά η απώλεια είναι κυρίως αγωνιστική. Τι μας είχε προσφέρει ο Μποχωρίδης κατά μέσο όρο; 18-20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ. Συν του ότι τραβούσε την υπόλοιπη άμυνα. Πιστεύω ότι στη λειτουργία της ομάδας δύσκολα θα καλύψεις τον Μποχωρίδη. Πρέπει να κάνεις άλλους συνδυασμούς κι αυτό έχει κόστος. Η ομάδα ξόδεψε αρκετά μεγάλο ποσό για να κλείσει το ban και σίγουρα μπορεί να μην έχει την ευχέρεια για να κάνει αλλαγές εκτός αν είναι παίκτης της ίδιας οικονομικής βάσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα