Ζιάγκος: «Οδυνηρή ήττα που μας πονάει»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Οδυνηρή ήττα που μας πονάει»

bet365

Το Ρέθυμνο παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης στην ΕΚΟ Basket League με ρεκόρ 0-4 και ο Βαγγέλης Ζιάγκος σχολίασε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των Κρητικών κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα από τον Πανιώνιο:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, είναι μια οδυνηρή ήττα που μας πονάει, σε ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε σε απόλυτο βαθμό στις λεπτομέρειες, με ένα πολύ κρίσιμο λάθος μας στην τελευταία κατοχή, όπου είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το ματς και στερήσαμε από τον εαυτό μας τη δυνατότητα να εκτελέσουμε επίθεση και ένα καθοριστικό και κρίσιμο τρίποντο από έναν παίκτη με τεράστια προσωπικότητα, που πήρε πάνω του την τελευταία προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στον Πανιώνιο, εμείς δώσαμε το τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και απέναντι σε ομάδες όπως ο Ηφαιστος, το Περιστέρι, ο Ηρακλής, ομάδες άλλου level, άλλων στόχων και προσδοκιών για φέτος.

Το ματς με τον Πανιώνιο το είχαμε κυκλώσει, το θέλαμε, το πιστεύαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε δυστυχώς ήμασταν άτυχοι στις λεπτομέρειες και για ακόμα ένα παιχνίδι άστοχοι σε μια καθοριστική παράμετρο του παιχνιδιού, που είναι οι βολές και ειδικά σε ένα κλειστό παιχνίδι και ειδικά σε μια χρονική περίοδο όπου ροκανιζόταν η διαφορά δέκα πόντων που είχαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα