Κανένα θέμα μεταγραφής στην ΑΕΚ... ακόμα

Κανένα θέμα μεταγραφής στην ΑΕΚ... ακόμα

Κάτια Πετροπούλου
Κανένα θέμα μεταγραφής στην ΑΕΚ... ακόμα

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τα μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν την ομάδα να ενισχύει το ρόστερ της με την απόκτηση «άσσου», τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Η «βαριά» από τον τρόπο που ήρθε ήττα από το Περιστέρι Winmasters, έφερε την ΑΕΚ στο 1-3 στην ΕΚΟ Basket League, ένα ρεκόρ που κανείς δεν περίμενε και δεν επιθυμούσε στην έναρξη της σεζόν, μετά τις προσδοκίες που υπήρχαν από την δημιουργία του συγκεκριμένου ρόστερ.

Αποτέλεσμα ήταν να αναπτυχθούν μεταγραφικά σενάρια, που ανέφεραν πως η «Βασίλισσα» κινείται για την απόκτηση ενός «καθαρού» πλέι μέικερ. Ενός παίκτη που δεν θα είναι δουλειά του το σκοράρισμα, αλλά η οργάνωση και η δημιουργία, μιας και η «Βασίλισσα» σε αυτόν τον τομέα δεν είναι σταθερή.

Από την ΚΑΕ, ωστόσο, διαψεύδουν αυτά τα σενάρια, τονίζοντας πως η ομάδα προχωρά ενωμένη. «Δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής. Έχουμε μπροστά μας αγώνες υψηλών απαιτήσεων, εντός και εκτός παρκέ. Στο τέλος της περιόδου γίνεται "ταμείο". Προχωράμε ενωμένοι», αναφέρουν κύκλοι της ομάδας, ενώ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε υποστηρίξει πως «προχωράμε με το υπάρχον ρόστερ», πριν από λίγες ημέρες.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο έμπειρος κόουτς και οι συνεργάτες του κάθονται με... σταυρωμένα χέρια. Εξετάζουν τις περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά, και σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και όταν κρίνουν εκείνοι πως είναι η κατάλληλη στιγμή, τότε θα προχωρήσουν στην αλλαγή που πρέπει.

Όσο για τον παίκτη που θα αποχωρήσει, εφόσον αποφασιστεί πως θα γίνει αλλαγή, αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς ενώ έχει δείξει κάποια καλά δείγματα, τραυματίστηκε στον δεξί ώμο. Εφόσον δεν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο επιθυμητό διάστημα, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, ενώ γίνονται και σκέψεις για δανεισμό του Γιώργου Τσαλμπούρη, ο οποίος στα ματς - πλην του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ - δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα