Οπαδοί Ηρακλή: «Συνάντηση με Δρακόπουλο για να μην έχουμε άλλη Λάρισα»

Gazzetta team
Οπαδοί Ηρακλή: «Συνάντηση με Δρακόπουλο για να μην έχουμε άλλη Λάρισα»

bet365

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή αναφέρονται στα όσα έγιναν στο ματς με την Λάρισα στην πόλη της Θεσσαλίας και ζητάνε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Θόδωρο Δρακόπουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος μπάσκετ θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα για την μέχρι τώρα πορεία της αλλά και τον τεράστιο λαό του ΗΡΑΚΛΗ μας που γέμισε κάθε γήπεδο που παίξαμε, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Ωστόσο, διακρίνοντας τα πρώτα σημάδια ελλιπούς οργάνωσης (ελπίζουμε όχι θέλησης), οφείλουμε να τα επισημάνουμε όσο είναι νωρίς.

Στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα (Λάρισα), το προηγούμενο Σάββατο, γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων, με εξωφρενικές τιμές εισιτηρίων που άλλαζαν ανά δεκάλεπτο, τον διψασμένο λαό του ΗΡΑΚΛΗ να περιμένει μισή και πλέον ώρα έξω από το γήπεδο, την ΚΑΕ παντελώς απούσα σε αυτό το διάστημα και τον κόσμο τελικά να μπαίνει στο γήπεδο σχεδόν στο ημίχρονο.

Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση αυτή είναι πλήρως αντιφατική με τις δηλώσεις του κ. Δρακόπουλου όλη την εβδομάδα ότι το κλειστό της Λάρισας θα μετατραπεί σε ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, άσχετα αν αυτό τελικά συνέβη!

Αναμένοντας, λοιπόν, τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα και για να προλάβουμε την επανάληψη παρόμοιων καταστάσεων, οφείλουμε να χτυπήσουμε το πρώτο καμπανάκι ως οι ενεργοί φορείς του φίλαθλου και οπαδικού κινήματος του Συλλόγου. Καμπανάκι που ήδη από το καλοκαίρι έχει χτυπήσει η Αυτόνομη Θύρα 10, ζητώντας συνάντηση με τον κ. Δρακόπουλο, κάτι που πλέον αποτελεί απαίτηση και των τεσσάρων υπογραφόντων φορέων της ανακοίνωσης.

Τέλος, ζητάμε από τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και να ξαναγεμίσει το ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ με φωνή, πάθος και παλμό και χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την τιμωρία της ομάδας μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

IRAKLIS ATHENS CLUB

ASVESTOCHORI CLUB 1964

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα