Έρχεται ο Τσάλμερς για την ΑΕΚ!

Έρχεται ο Τσάλμερς για την ΑΕΚ!

Κάτια Πετροπούλου
Έρχεται ο Τσάλμερς για την ΑΕΚ!

bet365

Οπως σας ενημερώσε πρώτο το gazzetta.gr παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την «Ένωση» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα!

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε πρώτο για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Αμερικανό γκαρντ και μέσα σε λίγες ώρες επήλθε και η συμφωνία!

Ο Τσάλμερς αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ιταλία και δη στην Βίρτους Μπολόνια έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,8 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ ανά 16,2 λεπτά συμμετοχής στο BCL.

Μάλιστα έχει στο παλμαρέ του και δύο πρωταθλήματα του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ και ως συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Ντουέιν Ουέιντ ενώ το 2009 είχε συμπεριληφθεί και στην δεύτερη καλύτερη rookie πεντάδα του ΝΒΑ.

Εκτός από τα δαχτυλίδια στο ΝΒΑ, έχει επίσης ένα πρωτάθλημα στο NCAA με το πανεπιστήμιο του Κάνσας (2008) όπως επίσης και το περσινό τρόπαιο του BCL.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέτασε από την πρώτη στιγμή την περίπτωση του 33χρονου παίκτη και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα