Ζούρος: «Ο Χαραλαμπίδης είναι ένα... διαμάντι για το ελληνικό μπάσκετ»

Ζούρος: «Ο Χαραλαμπίδης είναι ένα... διαμάντι για το ελληνικό μπάσκετ»

bet365

Ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αποθέωσε τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου αναλυτικά: «Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά μας και ελπίζω να είναι στην συνέχεια ακόμη πιο κοντά μας. Η ομάδα μάχεται, παλεύει κάθε μπάλα, κέρδισε άλλο ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς τον κόσμο μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Για 35 λεπτά παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, καθώς κάναμε καλή ανάλυση του αντιπάλου. Όμως, αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω θα πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλά για 40 λεπτά. Στο τελευταίο 5άλεπτο ο ΠΑΟΚ μας έκανε ένα σερί 7-26 χωρίς λόγο. Δείξαμε ανεπίτρεπτη χαλάρωση. Ελπίζω να πήραμε ένα καλό μάθημα και στην συνέχεια να είμαστε συγκεντρωμένοι στα 40 λεπτά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ στην Γερμανία που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το γκρουπ μας θα το ξαναπώ είναι το πιο δυνατό στο Basketball Champions League. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Κώστα Χαραλαμπίδη, είναι ένα διαμάντι για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι ένα παιδί που έχει τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα