Περιστέρι: Επίσημα παρελθόν ο Ζούρος

Περιστέρι: Επίσημα παρελθόν ο Ζούρος

Gazzetta team
Περιστέρι: Επίσημα παρελθόν ο Ζούρος

bet365

Το Περιστέρι Winmasters ανακοίνωσε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Ηλία Ζούρο, όπως και με τον Σάββα Καμπερίδη, κάνοντας λόγο για «αλλαγή σελίδας».

Σε μία κίνηση που συζητήθηκε αρνητικά, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε ανακοινώσει στον Ηλία Ζούρο πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είναι πλέον κι επίσημο, με το Περιστέρι Winmasters να κάνει λόγο για «αλλαγή σελίδας», αλλά και για διαφορές σε λειτουργία και στρατηγικές κατευθύνσεις.

Μαζί ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του βοηθού του Ζούρου, Σάββα Καμπερίδη.

Αναλυτικά:

«Αλλαγή σελίδας

Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο, λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας.

Επίσης, η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους του προπονητικού τιμ Σάββα Καμπερίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα