Μανωλόπουλος: ««Μετά τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα, όλοι είδαν το αποτέλεσμα στο γήπεδο»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: ««Μετά τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα, όλοι είδαν το αποτέλεσμα στο γήπεδο»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε μετά την ήττα του Ήφαιστου από τον Ιωνικό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα τοποθετηθεί για το αποτέλεσμα του ματς, αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου του Ιωνικού, Βαγγέλη Τσάπα στη συνεδρίαση της ΚΕΔ.

Ο προπονητής του Ήφαιστου τόνισε πως ποτέ δεν έχει δώσει άλλοθι στους παίκτες του, τονίζοντας πως η ομάδα του θα τοποθετηθεί για το αποτέλεσμα στο γήπεδο

«Μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, αυτά που ακούστηκαν, μάθαμε και διαβάσαμε, νομίζω ότι όλοι είδαν το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έχω δώσει άλλοθι στους παίκτες μου, ότι φταίει κάτι άλλο. Φταίμε πάντα εμείς, όταν δεν παίζουμε καλά ή όταν χάνουμε. Σήμερα δεν μπορώ να το πω αυτό το πράγμα. Η ομάδα θα τοποθετηθεί», ανέφερε αρχικά.

Για την απουσία του Κλιφ Χάμοντς απάντησε: «Πρώτα απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, όμως υπάρχουν οι ανθρώπινες στιγμές. Είμαστε μια οικογένεια. Είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ως ομάδα στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας, για την απώλεια που είχε. Τον περιμένουμε πάλι κοντά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα