Βετούλας: «Ήμασταν από νωρίς κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μια χαρά η διαιτησία»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ήμασταν από νωρίς κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μια χαρά η διαιτησία»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως ο Ιωνικός ήταν από νωρίς ο κυρίαρχος του παιχνιδιού κόντρα στον Ήφαιστο, ενώ για τη διαιτησία ανέφερε πως ήταν μια χαρά.

Ο Ιωνικός έφυγε με το διπλό από τη Λήμνο και ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην ευστοχία από την περιφέρεια, ενώ σχολίασε πως η διαιτησία ήταν μια χαρά.

«Θεωρώ ότι λόγω του ότι προερχόμασταν από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και μια άσχημη εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα, ο βαθμός συγκέντρωσης και η θέληση που είχαμε για να κερδίσουμε, ήταν πολύ υψηλά. Η συγκέντρωση και το διάβασμα στην άμυνα, μας έδωσαν τη δυνατότητα να είμαστε από νωρίς οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σε αυτό βοήθησε κι η ευστοχία που είχαμε από την περιφέρεια, που έδωσε τη λύση όποτε ο Ήφαιστος πλησίαζε. Είχαμε πολλά πράγματα αυτή την εβδομάδα, όχι αγωνιστικά. Παρόλο που δεν βγαίνουν προς τα έξω. Όλη την εβδομάδα, ο Στιβ Μπαρτ δεν προπονήθηκε καθόλου, ο Τζαμάλ (Τζόουνς) έκανε τρεις προπονήσεις, έδωσαν όμως όλοι το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε μια ομάδα που έχει δείξει στο φετινό πρωτάθλημα ότι παίζει πολύ καλή άμυνα και βρίσκεται σε μια τέτοια θέση. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ήφαιστο»

Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Μια χαρά ήταν. Έτσι νομίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα