Παπαθεοδώρου για Ζούρο: «Μπορείς να διώξεις προπονητή, αλλά να υπάρχει λόγος»!

Παπαθεοδώρου για Ζούρο: «Μπορείς να διώξεις προπονητή, αλλά να υπάρχει λόγος»!

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου για Ζούρο: «Μπορείς να διώξεις προπονητή, αλλά να υπάρχει λόγος»!

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην απόλυση του Ηλία Ζούρου από το Περιστέρι Winmasters, μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για το ματς με Προμηθέα και για τα μεταγραφικά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πριν ολοκληρωθεί η Συνέντευξη Τύπου, θέλησε να σταθεί στην απόλυση του Ηλία Ζούρου από το Περιστέρι Winmasters και είπε χαρακτηριστικά για τον συνάδελφό του: «Θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, την στεναχώρια μου, μην πω την πικρία μου, για τον τρόπο που έχασε ο Ζούρος τη δουλειά του. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι περιβάλλον ζούμε. Τι είναι αυτό που μας κάνει να έχουμε αξιοπρέπεια, να έχουμε τη δουλειά μας. Υπάρχουν καλοί, πολύ καλοί, μέτριοι προπονητές, αλλά όλοι δουλεύουν. Σίγουρα μπορείς να διώξεις έναν προπονητή, αλλά να υπάρχει λόγος.

Να πω και για τον ΣΕΠΚ, τα μέλη του οποίου, με άκομψο τρόπο, χάνουν την δουλειά τους οι συνάδελφοί τους και δεν υπάρχει αντίδραση. Με τον Ζούρο δεν έχω επαφή, λέω ένα γεια. Ήθελα όμως να το τονίσω και να εκφράσω την πικρία μου».

Από εκεί και πέρα, στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη που πήραν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που σήμερα τον νιώσαμε παραπάνω. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται κυρίως με την βάση του κόσμου τους και η ομάδα μας αξίζει αυτή την αγκαλιά. Η ομάδα έχει φέρει μεγάλους παίκτες, έχει Έλληνες αθλητές κι έκανε διάφορες και όμορφες δράσεις σήμερα, όπως είδατε. Παρουσιαστήκαμε σοφτ στην αρχή, δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα, αλλά ο Προμηθέας έβρισκε λύσεις. Δώσαμε 44 πόντους στην έδρα μας, σε μια ομάδα ποιοτική ομάδα, όπως ο Προμηθέας. Η επιθυμία, η θέληση και το πάθος άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Κερδίσαμε μπάλες, ανοίξαμε στον αιφνιδιασμό. Τα ίδια σουτ επιχείρησε ο Πρμηθέας σε 1ο και 2ο μέρος. Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες και προχωράμε για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας.

Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Στα περισσότερα παιχνίδια,, η ομάδα στην άμυνα παίρνει καλό βαθμό, αλλά και στην επιθετικότητα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Στο 1ο μέρος δεν το παρουσιάσαμε και αυτό ήταν και το μόνο που συζητήσαμε και στο ημίχρονο. Θέλουμε να έχουμε την ίδια επιθετικότητα και δυναμική. Μόνο έτσι θα μπορούμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια».

Για τον Τσάλμερς και τον Ρέι, αλλά και την ενδεχόμενη αποχώρηση Γιάνκοβιτς (Στ.), δήλωσε: «Δεν θέλω να αποφεύγω ερωτήσεις, αλλά επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, ο Γιάνκοβιτς γράφτηκε ότι έχει φύγει. Εδώ δεν είναι; Το τι σκέφτεται η ομάδα δεν θέλω να βγει προς τα έξω. Η ομάδα προχωρά όπως είναι, είναι ξεκάθαρο ποια προβλήματα έχει και που πρέπει να βρούμε λύσεις. Προσπαθούμε, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι κακοί παίκτες, ίσως να μην ταιριάζουν ή να μην έχουν καλή ψυχολογία. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε ακόμα μία. Ο Τσάλμερς κάνει προπονήσεις, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν έχει. Ο Ρέι το παλεύει. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά θέλουμε κι εμείς να κάνουμε τη δική μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα