Γαβριήλ: «Δε σταματήσαμε να πιστεύουμε»

Gazzetta team
Γαβριήλ: «Δε σταματήσαμε να πιστεύουμε»

bet365

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ο Λίνος Γαβριήλ μιλώντας μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είπε πως, «Συγχαρητήρια στα παιδιά περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, υπήρχε μια αναστάτωση στην ομάδα αλλά δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε και να δουλεύουμε καθημερινά. Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά να προσαρμόσουν σε νέο πλάνο, νέο προπονητή και συμπαίκτες. Σήμερα μεγαλώσαμε τη διάρκεια που ήμασταν καλοί, σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που ερχόταν από μεγάλες νίκες με το Ρέθυμνο και τη Σαραγόσα. Προέκυψε κάτι στο ζέσταμα για τον Λαμπρόπουλο και δεν έπαιξε οπότε έπρεπε να αλλάξουμε κάπως τα πλάνα μας. Ο Σμιθ που είναι ο καλύτερος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ και έμεινε στους 8 πόντους αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι».

Για το ότι ο Βεργίνης βγήκε και δεν ξαναμπήκε: «Είχαμε στο μυαλό μας να παίξουμε με Ντουρέν και ΜακΓκιλ οπότε ο Δημήτρης έχει τραβήξει όλη την πίεση δεν ήταν καλά πνευματικά και επιλέξαμε να παίξουμε με τους άλλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα