Ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του Ρεθύμνου ο Χριστοδούλου

Gazzetta team
Ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία του Ρεθύμνου ο Χριστοδούλου

bet365

Ο Κύπριος γκαρντ έπαιξε για 86η φορά με τη φανέλα του Ρεθύμνου κι έπιασε κορυφή.

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων πως, «Η 86η εμφάνιση του Ανδρέα Χριστοδούλου με τη φανέλα του Ρεθύμνου στην ΕΚΟ Basket League είχε ξεχωριστή σημασία. Όχι μόνο γιατί συνδυάστηκε με μία πολύτιμη νίκη επί του Άρη αλλά και γιατί τον οδήγησε στην κορυφή της λίστας των παικτών των Κρητικών με τα περισσότερα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Ο Χριστοδούλου έφτασε στην πρώτη θέση του Νταμίρ Λάτοβιτς με τον οποίο θα μοιράζεται την κορυφή μέχρι το επόμενο Σάββατο και το ματς με τη Λάρισα.

Ο Χριστοδούλου αγωνίζεται για τέταρτη διαδοχική σεζόν στην ομάδα του Ρεθύμνου ενώ ο Λάτοβιτς μέτρησε 86 παρουσίες πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας, αγωνιζόμενος σε αυτήν στην τριετία 2011-14.

Παράλληλα χθες ο Χριστοδούλου με το μοναδικό εύστοχο τρίποντο του, έφτασε τα 70 με το Ρέθυμνο στην κατηγορία, προσπέρασε κατά ένα τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Στιβ Μπαρτ και ανέβηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα