Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 97-87: Ο ΜακΓκιλ σκόραρε 16 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο

Gazzetta team
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 97-87: Ο ΜακΓκιλ σκόραρε 16 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο

bet365

Ο Αμερικανός του Πανιωνίου είχε κομβική παρουσία στην τελευταία περίοδο στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Για 30 λεπτά ο Ρίκι ΜακΓκίλ ήταν σε ρηχά νερά στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία περίοδο όμως “έλαμψε” σημειώνοντας 16 από τους 18 πόντους του μαζί με μία σειρά κορυφαίων ατομικών επιδόσεων με κυριότερες εκείνες των περισσότερων πόντων και των περισσότερων βαθμών στο ranking.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Πανιωνίου δεν είχε ξεπεράσει μέχρι χθες τους 11 πόντους, όσους είχε στο ματς με το Περιστέρι ενώ στις τέσσερις προηγούμενες εμφανίσεις του είχε συνολικά 18 πόντους, όσους δηλαδή σημείωσε χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ο ΜακΓκίλ είχε 0/7 τρίποντα στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις και συνολικά 2/14 πριν το ματς με τον Δικέφαλο απέναντι στον οποίο μέτρησε 3/4. Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι με 21 βαθμούς στο ranking ενώ στις επτά προηγούμενες εμφανίσεις του είχε 43.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα