Λυκογιάννης: «Χρειαζόμαστε νίκες, πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Λυκογιάννης: «Χρειαζόμαστε νίκες, πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος» (vid)

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τις νίκες που χρειάζεται ακόμα ο Κολοσσός και τόνισε πως με την βοήθεια του κόσμου, μπορούν να αλλάξουν και οι βλέψεις της ομάδας.

Ο προπονητής των Ροδιτών είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Πάνω - κάτω το ματς πήγε όπως περιμέναμε. Ξέχωρα από το γεγονός ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Τουλάχιστον επιθετικά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει λίγο καλύτερα. Είναι παιχνίδια διαχείρισης αυτά. Θες να γίνονται, να περνάνε και από εκεί και πέρα να συγκετρώνεσαι στα επόμενα, που είναι και οι βασικοί στόχοι».

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Δεν έχουμε μια σταθερή πάνω στην οποία μπορούμε να ακουμπήσουμε και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ευτυχώς, με τις εκτός έδρας νίκες που έχουμε κάνει, έχουμε ρεφάρει τις ήττες εδώ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα να βρούμε κάποιες νίκες, πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος».

Για τις βλέψεις που έχει ο Κολοσσός για κάτι περισσότερο μελλοντικά, σχολίασε: «Σταδιακά γίνεται αυτό και η προσέλευση του κόσμου το καθορίζει αυτό. Σήμερα είδαμε μια ωραία ατμόσφαιρα, ένα γεμάτο γήπεδο κι αν έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση και στα επόμενα παιχνίδια, τότε θα αλλάξουν και οι βλέψεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα