Χαραλαμπίδης: «Δεν λειτουργήσαμε σωστά, δεν είχαμε ισορροπία»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Δεν λειτουργήσαμε σωστά, δεν είχαμε ισορροπία»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην έλλειψη ισορροπίας της ομάδας του μεταξύ άμυνας και επίσης αλλά και στην κακή αντίδραση στην πίεση της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά υποστήριξε ότι «προσπαθήσαμε και δώσαμε μεγάλη ενέργεια και διάθεση. Όσο προλάβαμε να ετοιμάσουμε το παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε σε αρκετά σημεία. Η μη καλή λειτουργία μας στην επίθεση, μας στέρησε τη δυνατότητα για τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά είναι στενάχωρο το ότι χάσαμε από μία πληρέστατη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή».

Αναφερόμενος στην επίθεση είπε ότι «έχουμε συγκεκριμένους κανόνες. Θεωρώ ότι με την πίεση της ΑΕΚ, δεν λειτουργήσαμε κι εμείς όπως θέλαμε και όπως σχεδιάσαμε. Δεν είναι εύκολο. Έχουμε rotation που δεν είναι μεγάλο, δυσκολευόμαστε να βρούμε ισορροπία. Υπάρχουν παιδιά που παίζουν 30 λεπτά δυο φορές την εβδομάδα. Πάλεψαν, όμως, μέχρι το τέλος».

Σχετικά με την έλλειψη ενέργειας στο τέλος, απάντησε: «Οφείλουμε να βρούμε τρόπο να φρεσκάρουμε τα παιδιά και να βρούμε ισορροπία. Δεν είναι εύκολο, είμαστε ο ΠΑΟΚ και όπου πηγαίνουμε θέλουμε τη νίκη. Έχουμε καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ένας αγώνας έρχεται την Τρίτη με την Μπεσίκτας και κάνουμε το καλύτερο δυνατό να κρατήσουμε τα παιδιά σε υψηλά επίπεδα ενέργειας. Από διάθεση σήμερα ήταν σε καλό επίπεδο. Η αμυντική προσέγγιση που κάναμε ως ενός σημείου λειτούργησε. Δεχτήκαμε ένα καλάθι από τον Λάνγκφορντ που αντιμετωπίσαμε πολύ καλά και μας στοίχισε. Αυτές οι ομάδες έχουν ένα ρόστερ 12 παικτών, που παίζουν συνεχόμενα. Βλέπω τα έξι λάθη του Λιούις και είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία σύγχυση μετά από κούραση. Αυτή θέλουμε να αποτρέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα