Παπαθεοδώρου: «Οι παίκτες έχουν συνέπεια, διάθεση κι επιθυμία»

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Οι παίκτες έχουν συνέπεια, διάθεση κι επιθυμία»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, στάθηκε στα σημεία που θέλουν ακόμα βελτίωση και κάλεσε τον κόσμο στο ντέρμπι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (18/12, 21:30).

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Ολοκληρώσαμε ένα μικρό κύκλο σερί παιχνιδιών, παίξαμε 4 παιχνίδια σε 9 ημέρες. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση για ένα παιχνίδι, όπως το σημερινό. Ξέραμε πως ο Άρης θα είναι αλλαγμένος, με την αλλαγή προπονητή, όπως συμβαίνει πάντα. Ο Άρης έχει ποιότητα και καλούς παίκτες. Είχαμε καλό ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο, πήραμε διαφορά, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τους παίκτες από τον πάγκο. Αφήσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο.

Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε καλή εικόνα στην επίθεση. Κρατάμε το ότι κερδίσαμε ακόμα ένα παιχνίδι και συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συνέπεια, την επιθυμία και την διάθεση που δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα. Τον περιμένουμε και στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης, για να μας βοηθήσει σε ένα δύσκολο ματς. Είναι πολύ ευχάριστο ότι υπάρχουν νέοι και αξιόλογοι προπονητές και αυτή τη στιγμή τους δίνεται η ευκαιρία να βγουν μπροστά. Ο Χαραλαμπίδης και ο Καμπερίδης έχουν ποιότητα να κάνουν καλά πράγματα στις ομάδες του.

Όταν δημιουργείται μια νέα ομάδα, πρέπει να βάλεις στόχο τι μπάσκετ θα παίξεις και το πιο σημαντικό τι χαρακτήρα θα δείξεις. Θεωρώ πως δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε στην επίθεση. Ξέρουμε που μπορούμε να παίξουμε, βασιζόμαστε στην άμυνα και έχουμε αυτογνωσία ποιοι είμαστε στην επίθεση, που είναι και το πιο δύσκολο. Ελέγχουμε τα παιχνίδια και τις καταστάσεις και σε κρίσιμα σημεία μπορούν οι παίκτες να παίρνουν καλές αποφάσεις.

Στην άμυνα είμαστε στο καλύτερο επίπεδό μας, είναι το καλύτερο σε όποια ομάδα ήμουν τους 3 πρώτους μήνες. Οι παίκτες έχουν αποδεχθεί τους ρόλους του. Ο χαρακτήρας ακόμα χτίζεται. Περάσαμε από δύο στάδια, είχαμε άσχημα αποτελέσματα στην αρχή. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά σε αυτό το νικηφόρο σερί που έχουμε, για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, όσον αφορά το χαρακτήρα. Αυτό θα καθορίσει και τον χαρακτήρα της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα