Λάνγκφορντ στο gazzetta.gr: «Ο Σαντ-Ρος έπρεπε να είναι στην Euroleague»

Λάνγκφορντ στο gazzetta.gr: «Ο Σαντ-Ρος έπρεπε να είναι στην Euroleague»

Κάτια Πετροπούλου
Λάνγκφορντ στο gazzetta.gr: «Ο Σαντ-Ρος έπρεπε να είναι στην Euroleague»

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μιλάει στο gazzetta.gr για το... άλλο του μισό, τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, τονίζει πως η ΑΕΚ έχει πια «ταυτότητα» και δεν πιστεύει πως το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι «do-or-die».

Το δίδυμο Κιθ Λάνγκφορντ - Χάουαρντ Σαντ-Ρος έχει γίνει από τα αγαπημένα των φιλάθλων της ΑΕΚ και σε κάθε αναμέτρηση φροντίζει να εντυπωσιάζει με όσα κάνει, αφού προσφέρει και θεαματικές φάσεις.

Οι δυο τους, μαζί με τους Νίκο Γκίκα και Λίνο Χρυσικόπουλο, βοήθησαν την «Βασίλισσα» να ξεπεράσει τα δύσκολα που της έβαλε ο ουραγός Άρης και πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη, την 6η σερί στην ΕΚΟ Basket League και την 12η σε 13 παιχνίδια συνολικά.

Ο Αμερικανός «killer», που είχε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλέψιμο στο ματς, είπε στο gazzetta.gr για αυτό το καλό σερί που έχει «χτίσει» η ομάδα του:«Προφανώς και νιώθουμε ωραία, αλλά το σημαντικό είναι να έχουμε σωστή αντίληψη, γιατί αν χάσουμε το επόμενο παιχνίδι, τότε δεν θα σημαίνει τίποτα απολύτως. Αυτό που πιστεύω, πάντως, είναι ότι σε αυτό το σερί, "χτίσαμε" ταυτότητα και είναι σημαντικό που έχουμε θέσει θεμέλια. Για να είμαι ειλικρινής, η δουλειά μας μόλις άρχισε».

Όσο για τον Κουβανό συμπαίκτη του, που έφτασε σε double double (19π., 12ρ.), ο Λάνγκφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας πως θα ήθελε να τον δει να παίζει στην Euroleague, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. «Με όλο το σεβασμό στην ΑΕΚ, στους φιλάθλους και σε όλους, ο Χάουαρντ είναι παίκτης που θα έπρεπε να είναι στην Euroleague. Το πιστεύω αυτό! Αν το δω εγωιστικά, λατρεύω να παίζω μαζί του, πιστεύω πως συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, αλλά έχει δείξει πως αξίζει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω κάποια στιγμή να του συμβεί αυτό».

Το επόμενο παιχνίδι είναι μια πρόκληση για την ΑΕΚ, καθώς φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ (18/12, 21:30) την Χάποελ Ιερουσαλήμ, για την 9η αγωνιστική του Basketball Champions League. Και ο 36χρονος παίκτης δήλωσε έτοιμος και ανυπόμονος.

«Το καλό με τις νίκες είναι ότι έχεις ένα... προστατευτικό μαξιλαράκι. Δεν είναι ένα do-or-die παιχνίδι, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να δώσουμε αξία στις νίκες μας. Την Τετάρτη είναι μια καλή ευκαιρία για να το κάνουμε αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι πολύ σημαντικό ότι το επιτελείο και οι μεγαλύτεροι παίκτες κάνουν τα πάντα, για να βεβαιωθούν πως όλοι είναι πνευματικά έτοιμοι. Η Χάποελ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο BCL. Η δική μας άμυνα είναι πολύ καλύτερη από πριν. Θα έχουμε και ωραία ατμόσφαιρα! Είμαι έτοιμος να παίξω και ανυπόμονος να δω που είμαστε και πως θα αντιδράσουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα έχει ενδιαφέρον και θα είναι δύσκολα την Τετάρτη!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα