Γιατράς: Αποθέωσε τον Ηρακλή για τον κόσμο του! (vid)

Gazzetta team
Γιατράς: Αποθέωσε τον Ηρακλή για τον κόσμο του! (vid)

bet365

Ο Μάκης Γιατράς «έβγαλε» το καπέλο στον Ηρακλή και τον κόσμο του για την ατμόσφαιρα στο «Ιβανώφειο», ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν μια νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ηρακλή. Συγχαρητήρια και στον Ηρακλή για την προσπάθειά του, έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ο κόσμος τού δίνει... φτερά. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα! Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε πάει σε πόσα γήπεδα της Ευρώπης και τέτοιο γήπεδο δεν έχω συναντήσει ξανά και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή γι' αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έγινε δύσκολο για εμάς και με τον τραυματισμό του Αγραβάνη, αλλά τα παιδιά έδειξαν ψυχή και συγκέντρωση. Αισθανθήκαμε και τυχεροί σε δύο φάσεις με ελεύθερα τρίποντα του Ηρακλή, που θα μπορούσε το παιχνίδι να γυρίσει τελείως. Κάναμε μια δίκαιη νίκη. Συνεχίζουμε. Την Τρίτη αντιμετωπίζουμε την Ανδόρα. Να ευχηθώ και καλές γιορτές, γιατί έρχονται γιορτινές μέρες, υγεία σε όλο τον κόσμο και ο Ηρακλής να πετύχει τους στόχους του».

Για τον τραυματισμό του Αγραβάνη σχολίασε: «Ο Αγραβάνης είδατε πως γλίστρισε, μόνος του, τι να πω. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα. Έκανα το σταυρό μου και με το σταυρό μας προχωράμε».

Για την ατμόσφαιρα του Ηρακλή δήλωσε ξανά: «Δεν είχα παίξει εδώ ξανά, μια φορά στην Α2. Είναι αλλιώς να το βλέπεις στην τηλεόραση κι αλλιώς να το ζεις. Ξανά συγχαρητήρια στον Ηρακλή και τον κόσμο του. Τώρα αν υπάρχουν και 3, 5, 10, δεν τρέχει τίποτα. Δεν είμαστε σε εκκλησία, στο γήπεδο είμαστε. Εξαιρετική ομάδα και εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα