Σερέλης: «Τι να πω… είναι η πρώτη φορά που αποβάλλομαι»

Gazzetta team
Σερέλης: «Τι να πω… είναι η πρώτη φορά που αποβάλλομαι»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης έδειξε εκνευρισμένος μετά την ήττα του Λαυρίου από τον Άρη κυρίως λόγω της αποβολής του, της πρώτης (όπως είπε) στην καριέρα του!

Ο προπονητής του Λαυρίου ρωτήθηκε για την αποβολή του και απάντησε ότι… «ποτέ δεν μιλάω για τη διαιτησία, ασχολούμαι αποκλειστικά με την ομάδα μου κι επειδή πολλές φορές η διαιτησία είναι το άλλοθι, δεν θα το κάνω και τώρα. Δεν θα μιλήσω και τώρα για τη φάση, απλά θα πω ότι, δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, είναι σπάνιο για μένα αυτό που συνέβη γιατί είναι η πρώτη αποβολή στην καριέρα μου».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, είπε: «Περιμέναμε ότι ο Άρης θα πίεζε στην άμυνα ούτως ώστε μέσα από αυτή να κερδίσει το παιχνίδι. Γιατί το ίδιο είχε συμβεί και απέναντι στον Ηρακλή όπου επίσης δεν ανταποκριθήκαμε στην πίεση του κόσμου. Σήμερα το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου παίξαμε άσχημα και επιτρέψαμε στον Άρη να βγάλει εύκολα καλάθια. Μου άρεσε η αντίδραση της ομάδας από το -24 γιατί σε άλλα παιχνίδια δεν την είχαμε. Μειώσαμε τη διαφορά στους οκτώ πόντους και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο στο Παλέ να γυρίσεις από το -20».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα