Χαραλαμπίδης: «Πιστεύω στα παιδιά, μπορούμε να το γυρίσουμε»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Πιστεύω στα παιδιά, μπορούμε να το γυρίσουμε»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για την επιστροφή του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου υποστήριξε αρχικά ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν δίκαιο και άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπαθήσαμε υπερβολικά με συγκέντρωση αμυντική και τα καταφέραμε ως ενός σημείου. Το πεντάλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν δύσκολο, γιατί ο Προμηθέας επέστρεψε γρήγορα, παρόλο αυτά είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Με μία βολή και δύο προσπάθειες δεν τα καταφέραμε στην κανονική διάρκεια».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια κι έδειξε ότι δεν χάνει την πίστη του. «Εχουμε έναν γύρο μπροστά μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση ως προς την ψυχολογία. Είναι δύσκολη η συνθήκη για εμάς αλλά πιστεύω στα παιδιά και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας βοήθησε και πρέπει να είναι δίπλα μας ως το τέλος γιατί η χρονιά ήταν μεγάλη».

Σε ερώτηση για την αγωνιστική παρουσία του Τζεκουάν Λιούις, δεν θέλησε να επικεντρωθεί σ’ έναν παίκτη. «Έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε τα θετικά και να κρύβουμε τις αδυναμίες μας. Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε έναν παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε σωστή λειτουργία και σωστές επιλογές».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα