Τσόχλας: «Αυτές οι ήττες σε πειράζουν πολύ»

Τσόχλας: «Αυτές οι ήττες σε πειράζουν πολύ»

Gazzetta team
Τσόχλας: «Αυτές οι ήττες σε πειράζουν πολύ»

bet365

Ο Απόλλων Τσόχλας σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα που επέστρεψε από το -18 κι εν τέλει πανηγύρισε το «διπλό» στην PAOK Sports Arena.

Ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ήττες σε πειράζουν πολύ. Δυστυχώς έχουμε πολύ χειρότερες εμφανίσεις φέτος και σήμερα μόνο τα θετικά μπορούμε να κρατήσουμε. Ο Προμηθέας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, επιπέδου EuroCup με εξαιρετική ποιότητα και ταλέντο. Παλέψαμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ήμασταν ισάξιοι ίσως και καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Ο Προμηθέας κατάφερε να επιστρέψει. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να μην κατεβάσουμε το κεφάλι κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να κάνουμε νίκες και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε μεγάλο διάστημα μπροστά μας και δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα, είπε: «Εκτός από τα τεχνικά κομμάτια πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη διάθεση. Σήμερα πιστεύω ότι καταθέσαμε ψυχή. Πρέπει να παίζουμε έτσι και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά. Με μια νίκη θα γυρίσει η ψυχολογία μας και θα κάνουμε και περισσότερες νίκες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα