ΕΚΟ All Star Game: «Μπόμπερ» Μπράουν στον καλύτερο διαγωνισμό τριπόντων! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
ΕΚΟ All Star Game: «Μπόμπερ» Μπράουν στον καλύτερο διαγωνισμό τριπόντων! (vids)

bet365

Ίσως στον καλύτερο διαγωνισμό τριπόντων όλων των εποχών στα ελληνικά All Star Games, ο Μπόμπι Μπράουν ήταν ο καλύτερος «μπόμπερ» κερδίζοντας στον τελικό των Κόνερ Φράνκαμπ και ενώ είχε... επιβιώσει από δύο μπαράζ με τον Κώστα Παπαδάκη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Απ' ότι φαίνεται ο διαγωνισμός τριπόντων του All Star Game στο Ηράκλειο θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια ακόμα! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπόμπι Μπράουν του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα πήγε από το... παράθυρο στον διαγωνισμό λόγω της απουσίας του συμπαίκτη του, Άνταμ Σμιθ!

Ο βραχύσωμος γκαρντ διέλυσε όλα τα κοντέρ στον διαγωνισμό, ο οποίος ήταν ο πιο συναρπαστικός στην ιστορία των All Star Games! Αν και ο Κόνερ Φράνκαμπ είχε «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στον τελικό με 25 πόντους, όλα έδειχναν ότι θα έπαιζε με αντίπαλο τον Κώστα Παπαδάκη που είχε 21 πόντους στην προσπάθειά του.

Όμως ο Μπόμπι Μπράουν με... το τελευταίο σουτ κατάφερε να βρεθεί στα... μπαράζ! Και πάλι. Ισοπαλία με τον Κώστα Παπαδάκη στους 19 πόντους, αλλά στο δεύτερο μπαράζ σκόραρε 25 πόντους έναντι 15 του 22χρονου γκαρντ των «πρασίνων».

Στον μεγάλο τελικό ο Φράνκαμπ ξεκίνησε πρώτος και τελείωσε με 18 πόντους. Όμως δεν ήταν καθόλου αρκετοί, αφού ο Μπόμπι Μπράουν έκανε το καλύτερο σκορ του διαγωνισμού με 26 πόντους! Και όλα αυτά τη στιγμή που στο πρωτάθλημα της EKO Basket League σουτάρει με ποσοστό 26,6% έχοντας 8/30 τρίποντα!

Α' Γύρος

Γκετσεβίτσιους 10

Καράμπουλας 11

Παπαδάκης 21

Φράνκαμπ 25

Γιαννόπουλος 16

Φριντέτ 18

Γκρέι 16

Μπράουν 21

Α' Ημιτελικός

Παπαδάκης 19

Μπράουν 19

Β' Ημιτελικός

Παπαδάκης 15

Μπράουν 25

Τελικός

Φράνκαμπ 18

Μπράουν 26

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα