EKO All Star Game: Μαντινάδες, θέαμα και ο... άχαστος Μήτογλου MVP! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
EKO All Star Game: Μαντινάδες, θέαμα και ο... άχαστος Μήτογλου MVP! (vid)

bet365

Η Team Ματσιούλις ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στην Team Καλάθης στο 24ο All Star Game, σε μια γιορτή που τα είχε... όλα στο Ηράκλειο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Το εορταστικό διήμερο του ελληνικού μπάσκετ έριξε την αυλαία του στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου όπου το θέαμα, οι μαντινάδες, οι κρητικοί χοροί, τα καρφώματα, τα τρίποντα και η καλή διάθεση είχαν την τιμητική τους!

Στο αγωνιστικό κομμάτι που φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τους παίκτες των δύο ομάδων να χαλαρώνουν στο παρκέ, η ομάδα του Ματσιούλις επικράτησε αυτής του Καλάθη με 109-104 και ο Ντίνος Μήτογλου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης!

Ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν... άχαστος στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε έχοντας 19 πόντους με 8/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Μάλιστα την παράσταση έκλεψαν και οι γιοι των Καλάθη, Παπαθεοδώρου οι οποίοι με τη σειρά τους... χρίστηκαν σκόρερ στο ματς με... κάρφωμα (!) και λέι απ αντίστοιχα.

Στα τρίποντα ο Μπόμπι Μπράουν ήταν ο μεγάλος νικητής στον καλύτερο -ίσως- διαγωνισμό όλων των εποχών, ενώ στα καρφώματα ο Γιώργος Παπαγιάννης... επικράτησε του συμπαίκτη του, Τζέικομπ Ουάιλι.

Τα δεκάλεπτα: 40-45, 59-63, 84-88, 104-109

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα