Νέο μπλέξιμο με Σάμουελς: Ανακοινώθηκε από Ροάν, ενώ έχει συμβόλαιο με Πανιώνιο (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Νέο μπλέξιμο με Σάμουελς: Ανακοινώθηκε από Ροάν, ενώ έχει συμβόλαιο με Πανιώνιο (pic)

bet365

Τα... επεισόδια μεταξύ Σαμάρντο Σάμουελς και Πανιωνίου Su Casa δεν σταματούν, αφού τώρα η γαλλική Ροάν ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τους «κυανέρυθρους» να ισχυρίζονται πως έχουν ακόμα συμβόλαιο μαζί του.

Μπορεί πριν από λίγο καιρό ο Τζαμαϊκανός σέντερ να υποστήριζε δημόσια πως δεν φεύγει με τίποτα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά οι πράξεις του δείχνουν πως το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο σύλλογο είχε βάση.

Ο Σάμουελς θα συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Ροάν, αφού η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Από τον Πανιώνιο Su Casa ισχυρίζονται πως δεν γνώριζαν τίποτα για τις κινήσεις του και πως ο ίδιος έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί τους και στο οποίο δεν υπάρχει όρος για buyout.

Εφόσον, όμως, έχει ανακοινωθεί από άλλη ομάδα, θα δουν πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα, όσον αφορά την υπόθεση, καθώς θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα στον Πανιώνιο, αν ο παίκτης «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Ο Σάμουελς βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα και το βράδυ θα μιλήσει με τον προπονητή του, Λίνο Γαβριήλ, και τον πρόεδρο, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, αν και σε story του στο instagram ανέβασε ήδη την ανακοίνωση της νέας του ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την απόκτηση του ΝτεΆντρε Λίγκινς, θα προχωρήσουν σε ενίσχυση για τη θέση «5», μετά από αυτές τις εξελίξεις και αν ο παίκτης πάρει τελικά την ελευθέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα