Γιαννακόπουλος: «Έφυγα στο ημίχρονο από το ΣΕΦ για να προστατεύσω τη ζωή μου»!

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Έφυγα στο ημίχρονο από το ΣΕΦ για να προστατεύσω τη ζωή μου»!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ειδική αναφορά στον εφετινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από όπου αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες.
Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου.

«Τον έναν αγώνα που δώσαμε με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα αναγκάστηκα να φύγω στο ημίχρονο, όχι απλά για να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα αλλά την ίδια μου τη ζωή, κάτι που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι το περάσατε στα ψιλά. Όταν βέβαια εσείς γίνεστε στόχος φραστικών επιθέσεων, το κάνετε μέγα θέμα. Καλά κάνετε, έτσι πρέπει να γίνεται... Το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί με οποιονδήποτε άνθρωπο του οποίου η ζωή απειλείται μέσα σε ένα γήπεδο... Ενημέρωσα άμεσα την Πολιτεία και την Αστυνομία, για ακόμα μια φορά δεν έγινε τίποτα... Οι λόγοι; Γνωστοί, χρόνια τώρα. Τώρα γιατί ένας άνθρωπος που βάζει εκατομμύρια στην ομάδα της καρδιάς του, δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο να την παρακολουθήσει σε αγώνα Ευρωλίγκας, είναι κάτι που πρέπει να απαντήσουν οι Αρχές, ο Ολυμπιακός και η διοργανώτρια αρχή. Μέχρι να απαντήσουν, θα έχουν χαθεί από το μπάσκετ πολλοί ακόμα άνθρωποι».

Προηγουμένως ανέφερε σε ό,τι αφορά το τμήμα μπάσκετ: «Η χρονιά ξεκίνησε με μια δυσάρεστη έκπληξη, εκεί που πιστεύαμε ότι θα πορευτούμε με τον Ρικ Πιτίνο, αυτό δεν κατέστη ικανό. Πάλι γράφτηκαν σημεία και τέρατα. Έτσι δόθηκε το τιμόνι στον Αργύρη Πεδουλάκη. Η συγκεκριμένη επιλογή κρίθηκε λανθασμένη γιατί ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να του δώσει μια δίκαιη ευκαιρία. Παρότι είχαμε αποφασίσει να πάμε μαζί μέχρι τέλους, ο Αργύρης αποχώρησε γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στον σύλλογο. Δυστυχώς ο κορονοϊός διέκοψε απότομα τη συνεργασία με τον κ. Πιτίνο. Ήμασταν στα playoffs της EuroLeague κι έτοιμοι για ακόμη ένα πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα