Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της, έχει πλέον το δικό της σπίτι» (vid)

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της, έχει πλέον το δικό της σπίτι» (vid)

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ μπαίνει στο παλάτι της, έχει πλέον το δικό της σπίτι» (vid)

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παραλαβή του κλειστού στα Άνω Λιόσια, το οποίο θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ ως έδρα από εδώ και στο εξής.

Στο περιθώριο των «υπογραφών» όπου οριστικοποιήθηκε η παράδοση του κλειστού στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έκανε λόγο για ιστορική μέρα για την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Φίλες και Φίλοι,

Σήμερα είναι για μας, στην ΑΕΚ, μια ιστορική ημέρα. Ένα αιώνιο, στην κυριολεξία, πρόβλημα της ΑΕΚ, επιλύεται σήμερα με τον πλέον πανηγυρικό και δίκαιο τρόπο. Η "Βασίλισσα" ΑΕΚ, έτσι όπως από το 1968, τη "βάφτισε" η Παγκόσμια αθλητική κοινότητα, μπαίνει στο Παλάτι της. Η ΑΕΚ αποκτά για πρώτη φορά έδρα, αντάξια της ένδοξης Ιστορίας της.

Με συνεργασία της Κυβέρνησης και του δήμου Φυλής, αλλά και με τη στήριξη της πλειονότητας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, σε δύο διαφορετικές κοινοβουλευτικές περιόδους, η τάξη αποκαθίσταται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω:

-τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την υλοποίηση της προεκλογικής του εξαγγελίας για γήπεδο στην ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα για το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

-τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεργασία, που σε σύντομο χρονικό διάστημα μάς έφερε στο σημερινό αποτέλεσμα, για τη θωράκιση του φιλόδοξου εγχειρήματός μας με άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες, για τις ενέργειές του για την αξιοποίηση των πρώτων ολυμπιακών εγκαταστάσεων ΚΑΙ για τη μείωση της φορολογίας των συμβολαίων των αθλητών, που έδωσε νέα πνοή στο επαγγελματικό μπάσκετ.

-τον δήμαρχο Φυλής, τον φίλο Χρήστο Παππού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας σ’ αυτή την προσπάθεια.

Για να φτάσουμε μέχρι εδώ καθοριστικός ήταν, ωστόσο, ο ρόλος υπουργών της προηγούμενης Κυβέρνησης, του Αλέκου Φλαμπουράρη και του Γιώργου Βασιλειάδη, οι οποίοι άνοιξαν το δρόμο για να φτάσουμε έως εδώ...

Η ΑΕΚ κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες της, θα επιδιώξει να συνεργαστεί και στο μέλλον με τις τοπικές αρχές, και θα υποστηρίξει το Πρόγραμμα «Φυλή 2021», στο πλαίσιο του οποίου άλλωστε εντάχθηκε και το γήπεδό μας.

Παράλληλα, θα συνεργαστεί με την τοπική κοινωνία, η οποία από σήμερα γυρίζει σελίδα. Η "κιτρινόμαυρη" Πολιτεία, θα αποτελεί ένα Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας, που όμοιό του δεν θα υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό. Στόχος μας είναι η Φυλή και το γήπεδό μας να εξελιχθούν σε προτεραιότητα για τον Έλληνα φίλαθλο, για όλη την Αθήνα, για όλη την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο.

Για του λόγου το αληθές, θα επαναλάβω την - από ενός έτους - δέσμευσή μας, ότι θα επιδιώξουμε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση στην περιοχή κι αυτό θα είναι είτε το Final 4 του BCL, είτε η τελική φάση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.

Θα ήθελα, επίσης, να εξάρω την προσπάθεια όλων των ανθρώπων στον οργανισμό ΑΕΚ, τη στήριξη των αρχιτεκτόνων Stefan Buerger και Δήμητρας Κατσώτα, τη συνεργασία με τη Διοίκηση του ΣΕΦ, αλλά και όλους όσοι κοπίασαν για να φτάσουμε έως εδώ.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι εκ των χορηγών ή εταιριών έσπευσαν ήδη να συμβάλλουν στο έργο μας, αλλά και όλους όσοι έσπευσαν να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ για να προσφέρουν εθελοντικά. Το επόμενο διάστημα για όλους αυτούς θα μιλήσουμε αναλυτικά, με ονόματα.

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων της Διοίκησής μας, είχαμε βάλει συγκεκριμένους στόχους και δεν κάναμε πίσω ποτέ. Η κατάκτηση τίτλων, τεσσάρων μέσα σε διάστημα τριών ετών, διεθνών τροπαίων, που ανάγκασαν την παγκόσμια κοινότητα ν’ ασχοληθεί ξανά με την Ελλάδα, η δημιουργία της ταινίας "1968", που ακόμη κάνει τον γύρο του κόσμου και αποτελεί έναν «ύμνο» για το τί μπορεί να πετύχει ο Έλληνας ανεξάρτητα από τις συνθήκες, η οργάνωση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης όλων των εποχών, στο ΟΑΚΑ, το 2018, οι δράσεις μας για τη στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών, που αποτελεί άλλωστε νομοτελειακή υποχρέωση όλων όσοι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ, η ενίσχυση της θέσης μας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, η ανάδειξη της Ιστορίας μας και πολλά άλλα ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού. Σήμερα, φτάσαμε στην κορύφωση των δραστηριοτήτων μας, με μια ιστορική συμφωνία.

Το επόμενο διάστημα θα δημιουργήσουμε και οργανώσουμε δράσεις, που θα αναδείξουν πολυεπίπεδα το θεσμικό ρόλο της ΑΕΚ στην περιοχή.

Για τους φίλους της ΑΕΚ θέλω να πω ξεχωριστά ότι... Η ανθρωπότητα, συνεπώς και η χώρα μας, πέρασε και περνά δύσκολες ώρες. Το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ περνούν δύσκολες ώρες, καθώς αντιμετωπίζουμε παθογένειες ετών, που απλώς τώρα ξέσπασαν. Όμως, βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη γραμμή των πρωτοβουλιών. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου να βρούμε λύσεις για το κοινό καλό και βεβαίως, να παραμείνει η Ομάδα μας πρωταγωνίστρια. Πλέον, έχουμε το ορμητήριό μας. Έχουμε το σπίτι μας.

Ξεκινάμε δουλειά...

Σας ευχαριστώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα