Η απάντηση των Αλβέρτη - Διαμαντίδη για την απουσία του Ολυμπιακού

Η απάντηση των Αλβέρτη - Διαμαντίδη για την απουσία του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Η απάντηση των Αλβέρτη - Διαμαντίδη για την απουσία του Ολυμπιακού

bet365

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης κλήθηκαν να απαντήσουν για την απουσία του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο GMs του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, κλήθηκαν να απαντήσουν για την απουσία του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

O Αλβέρτης αρχικά σχολίασε: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, είναι δύσκολοι καιροί, σχετικά με την αποχώρηση των δύο ομάδων. Δεν βοηθάει το πρωτάθλημα σίγουρα. Η χρονιά είναι περίεργη. Η απουσία του Ολυμπιακού ήταν επιλογή του. Επηρεάζει το προϊόν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν είναι στο χέρι μας κάτι από αυτά».

O Διαμαντίδης με την σειρά του τόνισε: «Όλοι θέλουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι όμορφο κάποιες ομάδες να μην είναι στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θα συμφωνήσω με τον Φράγκι. Έχει πάρει μία απόφαση. Εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα