Ηρακλής: Ανακοινώνει Ζιάγκο, περιμένει Χάνλαν - Καββαδά

Gazzetta team
Ηρακλής: Ανακοινώνει Ζιάγκο, περιμένει Χάνλαν - Καββαδά

bet365

Ημέρα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η αυριανή για τον Ηρακλή, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν κι απαντήσεις από σημαντικούς παίκτες της φετινής σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς (2020-21) κι όλα φυσικά αρχίζουν από τον προπονητή. Γι' αυτό την Παρασκευή (17/07) αναμένεται να ανακοινωθεί ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, όπως και οι συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν.

Ο 44χρονος κόουτς θα βάλει μπρος τα πλάνα του, με την προετοιμασία της ομάδας να είναι προγραμματισμένη για 5 Αυγούστου (εργομετρικά) και την πρώτη προπόνηση να γίνεται τρεις ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 8 του μήνα.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα παραμείνει, η υπόθεση του Δημήτρη Βεργίνη τελειώνει, όπως και αυτή του Δημήτρη Σταμάτη, υπάρχει συμφωνία με Μιχάλη Τσαϊρέλη και Σκάιλερ Μπόουλιν, ενώ υπάρχει αναμονή στο θέμα των Ολιβιέρ Χάνλαν και Βασίλη Καββαδά.

Στον Ηρακλή περιμένουν τις απαντήσεις των δύο παικτών, καθώς αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι τη φετινή χρονιά κι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τους κρατήσουν. Σχετικά με τον Καναδό γκαρντ, υπέγραψε σε ομάδα της χώρας του για το καλοκαίρι, σε μια λίγκα, η οποία δεν «αναγνωρίζεται» από FIBA ή ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα επιθυμία της ομάδας είναι να αξιοποιηθούν και οι μικρότεροι ηλικιακά παίκτες και να συμμετέχουν περισσότερο την επόμενη σεζόν.

Σχετικά με το μπάτζετ του «Γηραιού», είναι δεδομένο πως θα είναι μειωμένο, συγκριτικά με πέρυσι, λόγω και της οικονομικής κρίσης που έφερε ο κορονοϊός στην χώρα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, και η ομάδα δεν μπορεί να «σηκώσει»... βαριά συμβόλαια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα