Παπανικολόπουλος: «Στόχος είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα»

Παπανικολόπουλος: «Στόχος είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Στόχος είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα»

bet365

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για το Super Cup, που θα φιλοξενηθεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου», και για τους στόχους του Περιστερίου.
Ο προπονητής του Περιστερίου είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Είναι πλεονέκτημα για τις μετακινήσεις και ότι είναι οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Αλλά είναι πολύ καλές οι ομάδες, τόσο καλό το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα».

Έπειτα, ανέφερε: «Είναι νωρίς και δεν μπορεί να είναι ασφαλή τα συμπεράσματα που θα βγουν. Ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε την ομάδα με παίκτες που είναι βάση τα τελευταία δύο χρόνια και να προσθέσουμε παιδιά, που θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικά. Το σημαντικό για το Περιστέρι είναι ότι αναβαθμίσαμε το ρόλο παιδιών, τα οποία προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό μας και στην έννοια μας, ότι πέρα από το να συμπληρώνουμε παίκτες, να παράγουμε κι οι ίδιοι».

Για το πόσο ψηλά θέλει να φτάσει η ομάδα του, δήλωσε: «Ας μην βάζουμε μεγάλη πίεση στην ομάδα, στόχος είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα κι όλα τα άλλα θα τα δούμε στο τέλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα