Σερέλης: «Αυτές οι ψυχάρες το πίστευαν μετά το 0-2»! (vid)

Gazzetta team
Σερέλης: «Αυτές οι ψυχάρες το πίστευαν μετά το 0-2»! (vid)

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό comeback της ομάδας του που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας άρχισε τη σειρά με 2-0 νίκες κόντρα στο Λαύριο ωστόσο η ομάδα του Σερέλη ήταν εκείνη που πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Καταρχάς θυμάμαι πριν 2 χρόνια τι είχε γίνει τον Μάιο όταν και είχαμε υποβιβαστεί. Μετά από 2 χρόνια είδατε που βρισκόμαστε, έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια. Πέρσι τον Μάιο πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι αυτή η ομάδα θα παίξει στην Α1. Ακόμα και πολλοί φίλοι μου ήταν δύσπιστοι. Το να είναι τα πάντα πληρωμένα από πολλούς ανθρώπους που ο καθένας τους έβαλε από λίγα είναι τρομερό. Είναι ένα τεράστιο θαύμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ξαναβρεθούμε σε τελικούς, δεν ήταν αυτοί οι στόχοι μας, απλά αυτές οι ψυχάρες πίστευαν ακόμα και μετά το 0-2».

Ο Σερέλης μίλησε για το μπάτζετ του Λαυρίου: «Αυτή η ομάδα έχει κοστίσει 305.000 ευρώ, μαζί με τον έναν μήνα έξτρα που δεν υπολογίζαμε βγαίνει 350.000».

Όσον αφορά τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, είπε:«Σε μια σειρά αγώνων πιστεύω η δική μου ομάδα μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ότι και να γίνει στο πρώτο παιχνίδι το δεύτερο είναι στο Λαύριο και εκεί θα τα δώσουμε όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαύριο - Προμηθέας 81-74: Τρέλανε κόσμο, πήγε τελικούς και έγραψε ιστορία!

Λαύριο - Προμηθέας 81-74: Σήκωσαν στα χέρια τον Σερέλη (vid)

Λαύριο - Προμηθέας: Αποβλήθηκε και ο Αγραβάνης, έσκισε τη φανέλα του! (vid)

Λαύριο - Προμηθέας: Αποβλήθηκε ο Γιατράς! (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα