Σπανούλης: «Έδειξαν μεγάλη καρδιά οι παίκτες μου, τι άλλο να ζητήσω;»

Newsroom
Ο Σπανούλης

bet365

O Bασίλης Σπανούλης στάθηκε στην εκπληκτική σεζόν του Περιστερίου bwin μετά την ήττα από την Τενερίφη.

Το Περιστέρι bwin τα έδωσε όλα, ήταν μέσα στο ματς μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά λύγισε στο τέλος από την Τενερίφη που πέρασε στον τελικό του BCL. Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην σπουδαία σεζόν της ομάδας του σε δηλώσεις στο flash interview που έκανε μετά το τέλος, ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένα σφυρίγματα των διαιτητών στη συνέντευξη Τύπου.

«Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, κάποιες φορές χάνεις, κάποιες φορές κερδίζεις. Δώσαμε τον αγώνα μας, χάσαμε αλλά συνεχίζουμε. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μεθαύριο», ήταν τα λόγια του. Πλέον περιμένει στον μικρό τελικό τον ηττημένο του ματς Μάλαγα-Μούρθια. Το Περιστέρι είδε τον Γκάι να βάζει 34 και τον Χουέρτας 25 με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Έτσι του στέρησαν το όνειρο του τελικού.

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ήταν δύσκολο ματς, κάποιες φορές φαινόταν να ελέγχουμε το ματς, κάποιες φορές κάναμε λάθη. Στο τέλος της ημέρας καταφέραμε να είμαστε δύο πόντους πίσω 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Σε 2-3 καταστάσεις δεν υπήρχε φάουλ και τους στείλαμε έξι φορές στις βολές. Η ομάδα μου πάλεψε. Ο Χουέρτας και ο Γκάι ήταν σε μεγάλη μέρα. Προσπαθήσαμε τα πάντα για να τους αντιμετωπίσουμε. Σκόραραν κάποια εύκολα καλάθια από ασυνεννοησία που δεν επιτρέπονται σε τέτοιο επίπεδο. Τι άλλο να ζητήσω από τους παίκτες μου; Κάνουν μία εκπληκτική σεζόν, έδειξαν μεγάλη καρδιά. Είμαι πολύ περήφανος για τον οργανισμό, για τους παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από το Περιστέρι που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σε αυτές τις τεράστιες, τις ιστορικές στιγμές. Θα πάρουμε ένα μάθημα κα θα συνεχίσουμε»

Για τον μικρό τελικό: «Να μσεβαστούμε τη φανέλα που φοράμε και να είμαστε έτοιμοι»

Στη συνέχεια τόνισε: «Το πρόβλημα σήμερα ήταν η άμυνά μας. Δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι να δέχεσαι 97 πόντους. Κάποια καλάθια ήταν λόγω ταλέντου και κάποια από ασυνεννοησία. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Παλέψαμε. Κάναμε τα πάντα, αλλάξαμε, παίξαμε παγίδες. Πέτυχαν δύσκολα σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ. 'Άθλημα λαθών. Θα πάρουμε το μάθημά μας και θα συνεχίσουμε»

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στο τέλος: «Ήταν για ένα φάουλ. Δεν δίνεις αυτό το φάουλ, παίζω τόσα πολλά χρόνια μπάσκετ. Ήταν στα 48 δευτερόλεπτα χωρίς ο Χουέρτας να προσπαθεί να πάρει πλεονέκτημα, ή να πάει στο καλάθι. Ήταν και το 5ο του Ράγκλαντ. Παραπονέθηκα για το σφύριγμα. Ντροπή να δίνεις αυτό το φάουλ και σε εκείνο το σημείο.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα