Σι: «Φέτος θέλω τελικό»!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Αμάρα Σι μίλησε για τον ενθουσιασμό της Μονακό και αποθέωσε τον Ντι Τζέι Κούπερ.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Πέρυσι ενοχληθήκαμε που δεν περάσαμε στον τελικό. Φέτος ο στόχος ήταν να φτάσουμε στο Final 4 κι εδώ είμαστε για 2η φορά. Ελπίζω πως θα παίξουμε στον τελικό φέτος. Θα είναι πολύ δύσκολα, γιατί ο αντίπαλος παίζει συγκεκριμένο μπάσκετ, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».
Για τον Ντι Τζέι Κούπερ είπε: «Ο Κούπερ είναι ο MVP μας. Ήρθε από τον πάγκο, έκανε θυσίες, είναι μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας φέτος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
