ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά!

Gazzetta team
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά!

bet365

Η ΑΕΚ έχοντας το αβαντάζ των εννέα πόντων από την αναμέτρηση της Πυλαίας, υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (13/3, 19:30, ΕΡΤ HD) για τη ρεβάνς των «16» του Champions League!

Ο αποψινός «εμφύλιος» του BCL θα κρίνει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα για τις οκτώ καλύτερες ομάδες. Φυσικά τον πρώτο λόγο και το προβάδισμα ανήκουν στην ΑΕΚ αφού στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 84-75! Έχοντας το «μαξιλαράκι» των εννέα πόντων μπορεί να νιώθει πιο άνετα από τον «δικέφαλο του βορρά» ο οποίος καλείται να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζόρνταν Θίοντορ ο οποίος δεν έχει προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες ημέρες. Στον αντίποδα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζαμάλ Τζόουνς ο οποίος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα