Τολιόπουλος: «Ας μην ψάχνουμε προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν»

Τολιόπουλος: «Ας μην ψάχνουμε προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν»

Κάτια Πετροπούλου
Τολιόπουλος: «Ας μην ψάχνουμε προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν»

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος σχολίασε το περιστατικό με τον Ηλία Παπαθεοδώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Ρέθυμνο, εκεί όπου η ΑΕΚ γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε πέντε αγώνες στην EKO Basket League.

Ο 23χρονος γκαρντ πέτυχε τρίποντο σε κρίσιμο σημείο στο ματς με το Ρέθυμνο και ο τηλεοπτικός φακός τον «έπιασε» να εκφράζει το παράπονό του...

Στη σημερινή (29/10) Media Day της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Αντβέρπ για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο Τολιόπουλος αναφέρθηκε στο συμβάν:

«Θέλω να πω ότι στην καριέρα μου πιστεύω πως δεν έχω δώσει κάποιο δικαίωμα με τη συμπεριφορά μου. Οι σφυγμοί του παίκτη την ώρα του αγώνα είναι πολύ υψηλοί, μπορεί να φτάσουν τους... 500 το λεπτό! Είναι άδικο κάποιος να κοιτάει την τηλεόραση και να διαβάζει τα χείλη ενός παίκτη, την ώρα που είναι στον αγώνα και οι σφυγμοί είναι υψηλοί. Σίγουρα, πάντως, δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε αποτελέσματα και γι' αυτό απολογούμαστε. Αλλά καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε προβλήματα μέσα στην ομάδα, γιατί δεν υπάρχουν».

Για το παιχνίδι με την Άντβερπ, σχολίασε: «Είναι η μόνη μας ευκαιρία για restart. Έχουμε κάνει κάποιες συνεχόμενες ήττες. Πιστεύω πως είναι ένα must-win παιχνίδι και δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Δεν πρέπει να δώσουμε το 100%, αλλά το 1.000%, γιατί η νίκη είναι απαραίτητη, εδικά για την ψυχολογία όλων».

Για το τι είπαν μεταξύ τους στην ομάδα, μετά την ήττα από το Ρέθυμνο, υποστήριξε: «Ήταν μια πολύ άσχημη ήττα αυτή στο Ρέθυμνο. Μιλήσαμε όλοι μαζί, να δούμε τι φταίει, πιστεύω θα καταφέρουμε να το λύσουμε, αλλά αυτό θα έρθει μόνο αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο δεν μας αξίζει. Ταπεινά, με το κεφάλι κάτω και με σκληρή δουλειά θα βρούμε το δρόμο μας, γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες».

Για το τι έχει κάνει λάθος η ΑΕΚ μέχρι τώρα, τόνισε: «Δεν ξέρω ακριβώς. Ίσως να είναι λίγο από όλα. Δεν είμαστε πολύ καλοί στην επίθεση, όπως και στην άμυνα. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι χάνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει και πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα