Γκίκας: «Το κλίμα είναι μια χαρά, εμείς δεν παίζουμε καλά»

Κάτια Πετροπούλου
Γκίκας: «Το κλίμα είναι μια χαρά, εμείς δεν παίζουμε καλά»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας και αν νιώθει... μόνος στην θέση του.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ δήλωσε στην media day για το παιχνίδι με την Άντβερπ: «Η τελευταία εμφάνιση ήταν πολύ αποκαρδιωτική για όλους μας, πόσω μάλλον για τον κόσμο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι κάναμε ακριβώς στο Ρέθυμνο και θέλουμε να επανέλθουμε σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, για να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας και να αρχίσουμε να κερδίζουμε, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Όσο κι αν προσπαθείς, πρέπει να κερδίζεις. Την Τετάρτη πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε».

Για το κλίμα υποστήριξε: «Το κλίμα είναι μια χαρά. Όλοι είμαστε μεταξύ μας πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να πω ότι έχει χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια ή ότιδήποτε. Απλά δεν παίζουμε καλά ή τουλάχιστον δεν παίξαμε καλά στο Ρέθυμνο κι έχουμε "βγάλει" τα μάτια μας άλλες δύο φορές, μία στο Ισραήλ και μία στη Λήμνο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε».

Για το αν νιώθει... μόνος στη θέση «1», δήλωσε: «Αυτό είναι πολύ τεχνικό κομμάτι. Μόνος μου δεν νιώθω. Στο σύγχρονο μπάσκετ, το playmaker είναι κάτι... περίεργο. Όλες οι ομάδες ψάχνουν, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ. Καλώς ή κακώς, στο σύγχρονο μπάσκετ, το "1" και το "2" είναι σχεδόν πανομοιότυπες θέσεις και πανομοιότυποι οι παίκτες. Η ομάδα έχει γκαρντ, δεν νιώθω μόνος μου. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν κι όποτε τους ζητηθεί, να κάνουν κάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα