Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Παίρνω ανάσες στο... ρεπό μου»!

Κάτια Πετροπούλου
Σαντ-Ρος στο gazzetta.gr: «Παίρνω ανάσες στο... ρεπό μου»!

bet365

Με απολαυστικό τρόπο σχολίασε στο gazzetta.gr τον... αυξημένο χρόνο συμμετοχής που έχει στα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος.

Το «πολυεργαλείο» της ΑΕΚ αναμφισβήτητα, αφού κάνει τα πάντα στο παρκέ και κάποιες φορές οι κινήσεις του θυμίζουν χορευτικές φιγούρες.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξέρει πως διαθέτει έναν... στρατιώτη στην ομάδα του και ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος φροντίζει να μην τον απογοητεύει.

Στην αναμέτρηση με την βελγική Άντβερπ στο ΟΑΚΑ, ο Κουβανός φόργουορντ αγωνίστηκε για... 39:22 (8π., 10ρ., 3ασ., 4κλ.), αφήνοντας πίσω το ολοστρόγγυλο «40άρι» που είχε γράψει η στατιστική του στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο 44χρονος κόουτς των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου πως «Είναι υπεραθλητής, απαραίτητος για εμάς, θέλω να πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει κι η τύχη να μην έχουμε τραυματισμούς, αλλά όταν τον ρωτάω αν είσαι κουρασμένος, μου λέει ότι θέλει να συνεχίσει».

Ερωτηθείς για το τελευταίο κομμάτι της πρότασης του προπονητή του, ο Σαντ - Ρος σχολίασε στο gazzetta.gr: «(γέλια) Το έχω πει αρκετές φορές, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και νιώθω ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αν είμαι στον πάγκο. Οπότε, πάντα θέλω να παίζω, αν νιώθω καλά κι αν δεν είμαι κουρασμένος. Θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου και να παίζω, για όσο θέλει ο προπονητής μου», προσθέτοντας για το αν νιώθει την... φυσιολογική ανάγκη να πάρει κάποιες «ανάσες»: «Όχι. Έχουμε ρεπό την Πέμπτη, οπότε θα πάρω τις ανάσες μου τότε (γέλια)».

Ο 28χρονος παίκτης στάθηκε και στην αντίδραση που έδειξε η ΑΕΚ, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε έως τώρα: «Σίγουρα αντιδράσαμε. Ένιωσα πως ήμασταν εκεί έξω, πως βγήκαμε για να παλέψουμε. Κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη. Είναι μια ωραία αίσθηση, που είχαμε καιρό να τη νιώσουμε».

Όσο για τον ενθουσιασμό και την διάθεση που ζήτησε ο Παπαθεοδώρου μια ημέρα πριν την αναμέτρηση από τους παίκτες του, ο Σαντ - Ρος δήλωσε: «Τα είχαμε αυτά τα στοιχεία και τα χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι», υπενθυμίζοντας πως: «Είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάσκετ, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε να το απολαμβάνουμε, σε όποια κατάσταση και αν βρισκόμαστε, ειδικά τώρα στην αρχή της σεζόν. Ξέρω πως κάναμε κάποιες ήττες, αλλά πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα